up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix BP99 Baseprep Soft 900 g
  • Swix BP99 Baseprep Soft 900 g
Swix

Swix BP99 Baseprep Soft 900 g

plus

Swix BP99 Baseprep Soft 900 g

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Swix BP99 Baseprep Soft 900 g

Pehmeä vaha alhainen sulamispiste. Suositeltava ensimmäisenä vaha kaikkien uusien suksien, jotta pohja tottuneet kuumaan rautoja. BP99 suositellaan myös suksia tai laudat "Hot Box". Lämpötila Hot Box pitäisi koskaan olla korkeampi kuin 55 ° C / 130 ° F. korkeampi

temps yli 55 ° C kuumassa laatikko voidaan aiheuttaa halkeilemista pohjan.


Jos haluat tietää lisää Swix BP99 Baseprep Soft 900 g:sta tai muista Swix-merkkisistä tuotteista Huolto kategoriassa snowinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Vahat valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita Swix:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Swix BP99 Baseprep Soft 900 g

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up