up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix BP88 Baseprep Medium 900 g
  • Swix BP88 Baseprep Medium 900 g
Swix

Swix BP88 Baseprep Medium 900 g

plus

Swix BP88 Baseprep Medium 900 g

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Swix BP88 Baseprep Medium 900 g

Normaalille talviolosuhteissa, 0 ° C: sta 10 ° C: ssa. All Round Base Prep vaha useimmille sukset / laudat. Käytetään uusia suksia ja matkustamisen vaha.

Löydä suosikki Huoltomallisi ja nauti hiihtosta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Swix BP88 Baseprep Medium 900 g:n. Jos sinulla kysyttävää Swix BP88 Baseprep Medium 900 g:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä hiihtoasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Swix BP88 Baseprep Medium 900 g

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä ~ ~

-

loistava prep-vaha kuumien raaputusten tekemiseen ja pohjan valmisteluun kovaa vahaa varten. Pidän siitä, kuinka saat paljon siitä (900 g), jotta voit mennä pähkinöihin eikä olla huolissasi liian loppumisesta.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up