up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix BP77 Baseprep Hard 900 g
  • Swix BP77 Baseprep Hard 900 g

Swix BP77 Baseprep Hard 900 g

plus
Swix

Swix BP77 Baseprep Hard 900 g

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Swix BP77 Baseprep Hard 900 g

Vaikeampana Baseprep uusia DH, GS ja SL suksia käytetään kaikissa olosuhteissa. Voidaan käyttää myös jäätikkö koulutukseen. Vaha on hyvä työskennellä ja antaa sukset komeita loppuun.

Jos olet kiinnostunut Swix:n BP77 Baseprep Hard 900 g tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Huolto tuotteet Swix-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Swix suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Swix BP77 Baseprep Hard 900 g jo tänään!

Ominaisuudet Swix BP77 Baseprep Hard 900 g

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up