up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSoll Housut Global Performance
  • Soll Housut Global Performance
  • Soll Housut Global Performance
Soll

Soll Housut Global Performance

Soll Housut Global Performance

plus

Soll Housut Global Performance

Tuotekuvaus Soll Housut Global Performance

Tekniset hiihtohousuja lapsille. Se on säädettävä vyö. Ski housut kaksi vetoketjutaskua ja Muotoillut polvet paremmin liikkuvuudesta urheilussa.

Ominaisuudet:

Säädettävä vyötärö

Kaksi vetoketjullista käsitaskua

Muotoillut polvet vapaan liikkuvuuden

Lumilukko

YKK vetoketjut

Tekniset tiedot:

Päällinen: Sölltech Blue Label 2 kerrosta 100% polyesteriä laminaatti kanssa 20.000mm on läpäisemättömyys ja hengittävyys 20.000gr / m2 / 24h.

Eristys: 100% polyesteri 100gr pehmuste

Vuori: 100% polyesteriä


Tilaa nyt oma Soll Housut Global Performance:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Soll Housut Global Performance:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Soll Housut Global Performance:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 132.99 $. Suuresta Housut tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Soll Housut Global Performance

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Bon housut

-

Hän osoitti kuinka, molt riittävä hiihtoharjoitteluun ja katalaanilaisyritykseen (Sabadell). Ja fa 3 vuodenaikaa, että ostin housut mateix tipus ja estem MOLT sisällön tuloksen ja preu.

Pantalons söll

-

Pantalons còmodes, i molt adequats per l´esquí a més, on katalaanilainen yritys Sabadellista. Paras päivämäärä on kolmas osapuoli, jonka ostin eri vuodenaikoina 'mol mol contenta'ssa.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up