up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Smith Kypärä Aspect
  • Play videoSmith Kypärä Aspect
  • Smith Kypärä Aspect
360

Smith Kypärä Aspect

plus
Smith

Smith Kypärä Aspect

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Smith Kypärä Aspect

Jos klassinen tyyli täyttää ikuinen arvo, Aspect tuo todistettu sopivuus ja toiminta Smith kypärät yleisölle

joka ei enää koskaan kutsuvat tätä pala vaihde "vain kypärä."Ominaisuudet:


Kevyt muottiin rakentaminen

Säädin säädettävä ilmastointi

14 tuuletusaukot

Säädettävä dial fit järjestelmä

2 ilmanvaihto

Irrotettava goggle lukko

Skullcandy audiojärjestelmät saatavillaTekniset tiedot:


Paino: 14 OZ / 400 grammaa


Smith Kypärä Aspect:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa hiihto kaupassa, saat Smith Kypärä Aspect:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 57.49 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Smith Kypärä Aspect

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Laatu

-

Se on kypärä, joka tuntuu kevyeltä ja hintansa verran laadukkaalta, vaikka on totta, että 3 päivän intensiivisen käytön jälkeen huomasin hieman painetta korvissa, mutta ei mitään poikkeavaa. Ensimmäistä kertaa M-kokoa puettuna se tuntui hieman kapealta verrattuna muihin merkkeihin kuten Oakley, mutta kun kaikki on säädetty oikein, se tuntuu erittäin hyvältä, se ei häiritse ja vaikka en voi silti puhua sen kulumisesta, jonka olemme ostaneet kaksi ja tarkistamme niiden tehokkuuden. Erillinen asia on pakkaus, koska se tuli minulle täydellisenä ja kollegalleni se tuli englanninkielisillä tarroilla ja magneettitarralla.

Arvostelu

-

Kiitos hyvästä laadusta Erittäin kevyt ja lämmin

Hyvä

-

Hyvä laatu, koko sopiva ja erittäin kevyt

Hyvä kypärä, kevyt ja oikea istuvuus

-

Ostin koko M mitatessani päänsä valmistajan ilmoittamalla tavalla (57,5 cm). Alue on 55-59cm ja olen hyvin avoin. Luulen tiukkaa asennusta. Se on mukava ja kevyt. Ostin sen suurella alennuksella ja mielestäni se on ollut hyvä ostos. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Huomautuksia: Kuulokkeet eivät purkaudu erikseen, vaan koko tyynyjen sarja. Ainoa parannus, jota näen, on laseiden koukku. Se tuntuu heikolta ja sulkeutuu lukkoon, joka menee jotain kovaa ... näemme, jos se ei katoa.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up