up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Scarpa Mojito
  • Play videoScarpa Mojito
  • Scarpa Mojito
  • Scarpa Mojito
Scarpa
360

Scarpa Mojito

Scarpa Mojito

plus

Scarpa Mojito

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Scarpa Mojito

Mojito on G Star miesten vaelluskenkä, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten jokainen seikkailu on erilainen hetki. Tämä malli sopii rentoon pukeutumiseen ja ulkoiluun, kuten vuorikiipeilyyn.

Ulkopuolella tämä retkeilijöiden kenkä sisältää nahkaa, materiaalia, joka parantaa sen kestävyyttä tilanteista huolimatta. Tulet huomaamaan, että sen muotoilu on hengittävä, sen rakenne antaa ilman kulkeutumiselle tehokkaan hikoilun ja pitää jalat kuivina.

Tämän urheilukengän pohja sisältää Vibram Spyder -teknologian, joka pitää nastojensa ansiosta vakaan maastosta riippumatta. Sen sulkeminen on perinteinen, jossa nauhat on jaettu pitkin jalkaa tukemaan jalan tukea.

Olemme myyneet enemmän Mojitos-tuotteita maailmanlaajuisesti kuin mitä tahansa muita valmistamiamme kenkiä. Se on kultinklassikko, miehille ja naisille. Katso tyyliä, jonka Mojito jäljittää alkuperästään kalliokengään, jonka teimme vuosia sitten. Pohja vetoaa suositun Zenin tukevaan hikeaan Vibram® Spyderiin. Nahka, no… kukaan ei tee nahkaa kuten italialaiset. Kaunis, mukava ja edelleen valmistettu Euroopassa.


Tekniset tiedot:

Yläosa: Mokkanahka
Vuori: Vellutina
Ulkopohja: Vibram® Spyder
Viimeinen: BM
Paino: 345 g; 12oz


Scarpa Mojito on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Vapaa-aikatuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten kengättuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset snowinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Scarpa-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Scarpa Mojito

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mukava ja tyylikäs

-

Nämä ovat toinen ostani, tällä kertaa kumppanilleni. Pehmeä kuin hansikas, oikean kokoinen ja nopea toimitus. ja värit ja viimeistelee yhden kulun.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up