`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Tuotekuvaus Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

2557 g @ 175 ilman sitoutumista

3667 g @ 175 w / sitova

UPS TRADE

Suorituskykyinen kilpailutekniikka ja progressiivinen säde antavat intohimoisille hiihtäjille mahdollisuuden valita vuoronsa muodon ja nopeuden.

UPS KULUTTAJA

Vapaasti mennä nopeasti.

KEY KULUTTAJIEN EDUT

Optimaalinen pituus valinta

Suurin tarkkuus, vakaus ja reuna

Ski-lumikosketus

PERUSTELU

Valitse pituus haluamasi sädekehän mukaan.

Sandwich-rakenne Powerline-teknologialla antaa pitoa, tehoa ja vakautta millä tahansa nopeudella.

Sivuseinän rakenne sähkölinjalla takaa vakaan ajamisen millä tahansa nopeudella.

KOOT

157/165/170/175/180

SIDECUT 120/71/99 (170cm)

RADIUS 11/13/15/17/19

LIITTIMEN VAIHTO / JÄRJESTELMÄ

Z12 nopeus / nopeus

RAKENTAMINEN

Koko Sandwich Sidewalls / Progressive Radius Mitoitus / Full Puu S ydin / POWERLINE Titanium

ROKKARI

Carve Rocker

VAHVISTAMINEN

Double Ti laminaatti

ERITYISOMINAISUUDET

Factory Tune / PULSE PAD / Semi twin tail

pintalevy

Kiiltävä


Etsitkö Salomon-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Salomon X-RACE SW+Z12 Speed:a? snowinn:sta, löydät täyden Talviurheiluvarusteet tuotekokoelman ja hiihto tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme snowinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin hiihtotarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Suositeltava käyttötarkoitus
Suksipakkaus
Rocker-tyyppi
Luistimen leveys
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (51)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen!

-

Fantastinen tuote ja tarkka ja oikea-aikainen toimitus

Ski salomon xrace sw

-

Suuri tuote, saapui ajoissa. Paras hinta löytyi. Se on toinen pari, jonka ostan

Lina

-

Osta kaksi paria suksia, mieheni ja minä olemme iloisia niistä, erittäin hyviä tunteita, mutta minun on sanottava, että toimituspalvelun (kuolemaan johtaneen) oli tarkoitus saapua 3/4 päivässä ja se kesti 15 päivää (katastrofi siinä näkökulmasta) ja lisäksi he vain kertoivat minulle, että he olivat lähettämisvaiheessa ja et voi puhua heidän kanssaan puhelimitse - mutta hiihto on 10.

Salomon x-race sw (157) nopea ja hauska

-

Nopea ja nopea hiihto puolen nopeuden kierrosta varten, sillä on myös oikea käyttäytyminen alhaisilla nopeuksilla, eikä tarvita paljon vaivaa. Vaikka lyhyt pituus (versio 157 cm) on hyvin vakaa skussissa, paljon odotettua parempi. Lyömätön hinta ja toimitus erittäin nopeasti ja ilman ongelmia. Erittäin tyytyväinen ostoon!

Erinomainen osto

-

Olen iloinen suksista ja lumipalvelusta, ja ne ovat olleet nopeita toimituksessa ja kääriminen ja suojaus olivat täydellisiä.Olen myös tilannut heidät henkilökohtaisiksi, jotta he tulivat jo asennetuilla kiinnikkeillä ja valmistuivat kengän mittaan. Minun tapauksessani mitan 1,80cm ja vaikka aluksi ajattelin ottaa 170-sukset, valitsin lopulta 165: n, jonka säde oli 13 ja antaa minulle enemmän peliä, ja tuntuu hauskemmalta ja monipuolisemmalta. Aion tehdä niin myös tulevaisuudessa, ja erinomaista vastinetta rahalle erityisesti silloin, kun löydät tarjouksen siitä, miten se on.

Täydellinen sukset

-

Ostin tämän sukset (Salomon X-Race SW 157cm) kampanjan aikana, yli 60% alennushinnasta. Sukset tulivat vain 3 päivää tilauksesta, suljettu laatikkoon ja täydellisessä kunnossa, silti suojaava muovikalvo. Sidokset ovat saapuneet jo asennettuina suksille ja säädetty täydellisesti tilauksen sisältämien merkintöjen mukaan. Minulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta kokeilla niitä, mutta nyt voin kutsua itseäni iloiseksi koko ostoprosessista, superconsigliato ja luotettava myyjä (minulle se oli ensimmäinen ostos)

Erinomainen varhainen toimitushinta

-

Hyvä hinta, vaikka viime vuoden malli, yritän sen muutaman päivän kuluttua.

Suuri

-

Super onnellinen, että minun ostokseni, hiihtoa hyvin kaunis, kuten kuvaus, toimitusaika kunnioitettu, hyvä viestintä. Vakava verkkosivusto

Rekomemenderar

-

Hyvä tuote, hyvä hinta ja toimitus.

Deliverer ei ole ammattimainen

-

Tuote oli hyvin pakattu ja saapui ajoissa. Kiinnikkeet säädettiin täydellisesti omien ominaisuuksiensa mukaan. Toimitusmies GLS ei kuitenkaan vaivautunut koputtamaan oveani toimittamaan paketin ja päättänyt mennä suoraan välityspisteeseen, kun olin kotona. Tämä on ainoa negatiivinen kohta tähän komentoon.

Hyvä ostos

-

Kun näin tarjouksen, en epäröin hyödyntää sitä, ja nyt kun olen hiihtänyt useita päiviä heidän kanssaan, en voi olla tyytyväisempi. Hankin ne 170 cm: ssä, mikä tarkoittaa 15 m: n kääntösädettä. Vakaa suksi, kun nopeus kasvaa ja vaikka se on jäykkä, se ei näy hermostuneena. Loistava valinta edistyneille tai jopa keskitasoisille hiihtäjille, jotka haluavat parantaa.

Täydellinen

-

Lähetys viivästyi pari päivää, mutta materiaali ja täydellinen pakkaus. Suosittelen heitä niiden laadusta / hinnasta.

Erittäin tyytyväinen

-

Nopea toimitus Itävaltaan. Hyvä tuote. Erittäin hyvä hinta. Erittäin hyvin pakattu. Muista ostaa tämä kauppa jälleen!

Suosittelen

-

Täyden 10 ostos. Maksutapahtuma ok, nopea ja luvatussa ajassa tapahtunut toimitus sekä sukset olivat kunnossa ja hyvin pakattu.

Super

-

Suuri sukset uskomattomaan hintaan! Olen erittäin tyytyväinen!

T

-

Toimitus päivämäärällä, täydellinen pakkaus, SKI superhintaan, suosittelen tätä sivustoa kaikille, ostan edelleen

Suuri hiihto, toimitetaan ajoissa.

-

Tuote on kuvattu, täydellinen kunnossa ja hyvin kuljetettu. Hyvä palvelu!

Erittäin tyytyväinen

-

Uskomaton hinta, alennus on todellinen ja hinta on alhaisin (paljon), jonka löydät verkossa. Jotkut epäröivät Expeditionissa, mutta heti kun he lähtivät, he saapuivat salamavaloon! Aina tyytyväinen

Gabrielecabiati@libero.it

-

Tuotettu loistavalla hinnalla, merenkululla ja täydellisinä aikoina. Luotettava myyjä ei ole ongelma eri ostoksissa

Erittäin tyytyväinen

-

Joten olen erittäin tyytyväinen ostamiseen. Toimitus kesti 3 päivää pidempään, mutta oli silti kunnossa. Aluksi olin skeptinen, mutta kaikki kääntyi positiiviseksi, sukset pakattiin hyvin ja turvallisesti. En voi sanoa paljon hiihdosta, ajoin sen kerran. Olen hyvin tyytyväinen siihen, että se kulkee hyvin hiljaa ja suurilla nopeuksilla.

Erinomainen osto

-

Ostin suksia uskomattomalla hinnalla. Pakkaus oli täydellinen, viivästynyt toimitus 4/5 päivää, jonka aikana, huolimatta täsmällisistä vakuutuksista, en voinut ymmärtää, missä järjestys oli. En silti yritä suksia, joten en voi kommentoida tuotetta. Olisin halunnut ehdottaa myös sauvojen ostamista.

Salomon x-rotu / toimitus sveitsi

-

Olen erittäin tyytyväinen. Toimitus Sveitsiin 6 työpäivän kuluessa. Super-sukset ovat lyömättömällä hinnalla.

Osta sukset

-

Olen tyytyväinen tehtyyn ostokseen. Jotkut sukset, joilla on erittäin hyvä laatu-hinta-suhde. Tilaus viivästyi hieman, mutta minulle aina ilmoitettiin sen tilasta. Lähetin viestin, jossa pyydin tietoja ja sain melkein välittömän vastauksen. Kaikki on saavutettu hyvässä kunnossa ja oikeassa asennossa.

Arvostelu

-

Hyvä tuote Nopea toimitus

Erittäin hyvä

-

Sukset ovat todella kauniita ja hinta, jonka he maksavat (puolet muista sivustoista), on syytä antaa lahja, jonka toimitus on pidentynyt muutaman päivän, mutta en voi sanoa mitään, ja teen uusia ostoksia tämän ryhmän kanssa

Arvostelu

-

Erinomainen radan hiihto. Nopea toimitus. Claudio

Neuvoja koskee hiihto

-

Hyvä Olen 25-vuotias nainen, jonka pituus on 168 ja paino 56 kg. Olen hiihtänyt 10 vuotta ja olen edistynyt ja haluan hiihtää suurella nopeudella kaikilta rinteiltä. Odotan hiihtoa, joka sopii minulle hyvin, mutta ei liian kallista max noin 300. Mikä hiihto (t) neuvoo minua? Kuule sinusta.

asiantuntijamme vastaavat

Hei,
Salomon X-RACE SW + Z12 Nopeus on nopea hiihtää nopeasti, sillä on kaksinkertainen titaanikerros, joten se antaa sinulle luottamuksen nopeuden kierrosta.
Terveiset

Upea laatu / hinta-suhde

-

Se on laadukas hiihto lyömättömällä hinnalla. Edut, joita annat minulle, ovat upeita. Olen hyvin onnellinen

Suositus

-

Olen keskikokoinen hiihtäjä, joka etsii hiihtoa, jotta saat suorituskykyä radalla sekä lyhyille että hieman laajemmille käänteille, jotka ovat hauskoja käyttää. Ihmettelin, onko tämä suksi joustava tai jos se on korkea, ehkä se on liian jäykkä ja se vie paljon voimaa hyödyntää sitä. Kiitos ja parhain terveisin!

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Salomon X-RACE SW + Z12 -nopeudella on kaksinkertainen Titanal-kerros, joten sinun täytyy olla sopiva hiihtämään koko päivän niiden kanssa.

Ehdotamme https://www.snowinn.com/ski-store/salomon-x-max-x12-z12-walk/136938142/p, että siinä on yksi titaanikerros, joten ne ovat paljon nautittavampia.

Terveiset

Salomon x race 170

-

Erittäin nopea toimitus ja täydellisesti pakattu, erittäin kaunis sukset ja täydellisessä kunnossa. Erittäin tyytyväinen.

Äskettäin ostettu

-

Suosittelen ostamaan tällä sivustolla .. Tarkkuus ja vakavuus .. Täydellinen pakkaus ..

Salomon x-race sw + z12-nopeus

-

Osta sukset kuninkaan lahjojen joululomien aikana, he saapuivat viikkoa myöhemmin kuin odotettiin. Uskon, että viivästys oli kuljetusyritykseltä, mutta Snowinnin seuranta ei ollut minun mielestäni. He eivät antaneet minulle tietoja tilauksen löytämiseksi. Sukset ja superkiinnikkeet, annan heille 10.

Arvostelu

-

hyvä tuote erinomaisella hinnalla täsmälliseen merenkulkuun Olen tyytyväinen.

Salomon x-race bk + z12

-

Paras vastinetta rahalle! Toimitus ja käsittely erittäin hyvä. Kiinnitys on asennettu ja sovitettu minun teknisiin tietoihin! Täydellinen palvelu!

Salomon x-kisat 2017/2018

-

Paras vastinetta rahalle! Toimitus ja käsittely erittäin hyvä. Ski hyvin revving ja sujuva käynnissä suuremmilla nopeuksilla. Hinta lyömätön!

Täydellinen

-

Yksinkertaisesti täydellinen, korkealaatuinen tuote! Toimitus etukäteen huolimatta siitä, että myymälän etäisyys on erittäin suositeltavaa.

Sukset ovat suositeltavia

-

Hän suosittelee suksia, ne ovat hyvin vakaita ja voit kehittää suuria nopeuksia. Hyvä hinta, nopea toimitus, hyvä pakattu.

Toistaiseksi niin hyvä

-

Paketti ei ole vielä saapunut, vaan pyyntöihin liittyvän oston, kuljetuksen ja nopeuden osalta. Jos paketti saapuu ajoissa ja paikallaan, sanoisin, että olemme täydellisiä!

Ski salomon x race sw

-

Yhdyn yhteen lauseeseen, KAIKKI PERFECT. Suosittelen hyvin

Erittäin vakava yritys

-

Liitä yhteen sanaan PERFECT

Hyvä ostos

-

He ovat saapuneet minulle hyvin, ainoa asia, joka voisi valittaa, on kääriminen, mutta hyvä, että he ovat saapuneet ilman tyhjästä ja tandolo eiaa odotetun asian jälkeen.

Mitä haluat enemmän?

-

Erinomainen osto. Lähetykset saapuvat aikoihin, hyökkäykset säännellään kuten sanottu, täydellinen tuote. Hyvä hinta. Todella tyytyväinen!

X-kilpailu 157

-

Suuri valikoima hiihto fantastisella hinnalla!

Salomon sl 165 cm

-

Super nopea toimitus ja huipputuotetta edulliseen hintaan ... Hiihto on jo testattu. Hiihto on hulluutta, erittäin sujuvaa juoksua suurella nopeudella ja erittäin kiihdyttävää ... Tyytyväinen asiakas .. Varmista tilata uudelleen .. MfgB

Suuri hiihto

-

Hyvä hiihto lyömätön hinta. Jos et ole varma, että väri 2019 on erilainen, soita heille.

Salomon x-race sw 170

-

Lähetys saapui hyvin nopeasti ja täydellisesti pakattuina. Sukset tulivat ilman kiinnikkeitä, joita en pitänyt siitä, koska heidän oli tarkoitus asentaa ja säännellä ominaisuuksiani, mutta lopulta näin, että kokoonpano oli hyvin yksinkertainen ja voisin kiinnittää ne itse. Muuten hyviä suksia on lyömätön hinta ... jää vain ensi-iltaan.

Vuosimallista?

-

Salomon x-race bk + z12: Euro 319.-Mikä malli vuosi / kausi? 2017/18?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

että hiihto on FW 2017/18

Terveiset

Salomon x-race sw

-

Tavarat kuvauksen mukaisesti, kaikki täydellisessä kunnossa, hyvin suojattu kuljetukseen. Voisin suositella.

Suksi

-

Osta Salomonin suksia uskomattomalla alennuksella, merenkulku oli erittäin nopea, ehdottomasti 10 euron osto.

Hiihto

-

tilaus saapui täydelliseen pakkaukseen hieman lupausten yläpuolella, mutta olimme elokuussa.

100% suositellaan

-

Suuri vastine rahalle, erityisesti hinta. 40% halvempaa kuin muut sivustot. Lisäksi toimitukset olivat nopeita ja ilman huolia. Odotan uuden lumi-kauden ensi-iltansa!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje