`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Tuotekuvaus Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X MAX X12: n suunnittelussa oli vain kaksi asiaa: pisteiden teho ja tarkkuus. Nämä ammattimaiset sukset eivät ole sydämen heikkoutta eivätkä niille, jotka haluavat helpon ratsastaa. Nämä sukset ovat niille, jotka etsivät tapaa tuoda hiihtonsa seuraavalle tasolle linjalaitteiden kanssa.


X MAX X12 sisältää koko puurakenteen, joka mahdollistaa paremman tarkkuuden kääntämisen aikana ja tarjoaa myös erinomaisen tärinänvaimennuksen ja vakauden. Sandwich-rakenne, jossa on ABS ja Pulse Pad, lisäävät myös hiihtoa, jolla on suuri ote piste-lumesta.


Tässä mallissa on myös titaanikehys keskipitkällä, joka ohenee, kun se saavuttaa kärjen ja hännän, joka yhdessä hiilen kanssa johtaa sekä voimaan että kevyyyteen. Tämä tekee Salomon X MAX X12: sta ihanteellisen niille, jotka haluavat ylläpitää suuria nopeuksia pitkiä aikoja.


Johtopäätöksenä voidaan todeta, että jos ajattelet nopeutta ja mestaruutta jyrkissä kiillotetuissa rinteissä, mitä etsit hiihtäessäsi, Salomon X MAX X12 tyydyttää sisäisen kilpailijan.

Tekniset tiedot:

Sidontavaihtoehto / Järjestelmä: Z12 Walk | Flextrak

Rakenne ja ydin: Ylisuuret aktiiviset sivuseinät | Progressiivinen säde mitoitus | Woodcore | Powerframe Ti

Rocker: Carve Rocker

Erityisominaisuudet: PULSE PAD | Semi twin tail

Topsheet: TPU-rakenne

Vuokraus: Vihjeitä suojaava | Tail Protector

Järjestelmä: Kyllä

Vyön leveys (mm): 71 75

Harjoittelu: Piste

Piste: 6/6

Jauhe: 1/6

Hiihtäjän taso: 5/6

SIDECUT 120/73/103 (165cm)


Mitä mieltä olet Salomon X-MAX X12+Z12 Walk:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet hiihtoverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Salomon:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Talviurheiluvarusteettuotteille.

Ominaisuudet Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Suositeltava käyttötarkoitus
Suksipakkaus
Rocker-tyyppi
Luistimen leveys
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (62)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Epäilys

-

Erittäin hyvä, olen kiinnostunut tekemään ensimmäisen ostokseni verkossa hiihtomateriaalin suhteen ja epäilen tiettyjä asioita. Kun puhumme koosta, sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa 169 ja 176, joita minä epäröin, koska en ole milloinkaan kysynyt korkeudestani, enkä todellakaan tiedä mitä valita. Minulle olisi suuri apu ratkaista tämä kysymys, jotta voin valita hyvin ja tehdä enemmän ostoksia verkossa. Kiitos

Tilaus saapui täydellisesti

-

Paljon kiitoksia loistavasta työstä, kiinnityksistä, kun kysyin teiltä viestissä, he tulivat täydellisesti sovitettuun kenkään, ja sukset täydellisessä kunnossa. Loistava työ, kiitos

Hyvä toimitus

-

Tilaus toimitetaan ajoissa. He ovat tulleet täydellisesti pakattuiksi. Hyvä hintahinta, se on vain todistaa heille ensi kaudella! terveiset

Salomon x-max x12 + z12 kävely

-

Tuote pakattiin hyvin alle viikossa. suositella

Erittäin hyvä sivusto

-

Tilaus saatiin nopeasti, hiihtokirja, jossa on vahvistussääntö kengän koon ja hiihtäjän painon mukaan, kun tilaat .. Tulen takaisin tähän sivustoon muita ostoksia varten

Hyvä tuote ja palvelu

-

Asun Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä oli toinen kerta, kun olin ostanut SnowInniltä, joka oli ensimmäinen 3 vuotta sitten hiihtotakille. Tilasin Salomon X-Max 12 sukset Z12 Walk -liitoksilla juuri ennen lomaa. Ne saapuivat ilmoitettuun päivään, vaikka Yhdistyneen kuningaskunnan toimitusyhtiö yksinkertaisesti jätti paketin ulko-ovemme ulkopuolelle ilman, että saimme allekirjoituksen (SnowInn huomaa) Sukset pakattiin alkuperäiseen Salomon-laatikkoonsa ja pakkaukseensa. Niitä ei ole perustanut SnowInn. Tämä oli kuitenkin helppo tehdä viittaamalla Salomonin työpajaoppaaseen, joka on saatavilla, mutta otti hieman etsiä verkossa. SnowInnille voi olla hyvä antaa linkki tähän tai julkaista asiaa koskeva ote. Käynnistyksen pituuden asettaminen oli helppoa. Tiesin, että DIN-asetuksiani on monien vuosien hiihto, ja niitä on säädettävä kantapään ja varpaiden kohdalla Salomonin oppaiden mukaisesti, varmistaen, että jousiasetukset ovat oikein. Jos et ole varma tästä, hanki heidät ammattimaisesti. Jos sinulla on "perinteisiä" alppihiihtokenkiä, älä huoli, GripWalk-yhteensopivissa siteissä ei tarvita säätöjä, vaan käytä niitä normaalisti. 3 päivää myöhemmin, olin Tignesissa. Voin vain sanoa, että sukset ovat minulle loistavia. Ne on optimoitu pistehiihtoon, joka sopii minulle. Olen pitkä ja melko raskas, sukset kulkevat hyvin ja nopeasti jalkojen alla ja kääntäminen on helppoa. Olen erittäin tyytyväinen sukset ja siteet ja SnowInn.

Hyvä osoite

-

Ensimmäinen tilaus saatiin nopeasti, materiaali hyvin pakattu, lyömätön hinta. Annan tänään toisen tilauksen muille merkkituotteille.

Täydellinen palvelu.

-

Hyvin järjestetty, nopea toimitus, kilpailukykyinen hinta. Luotettava myyjä.

Täydellinen palvelu

-

Saatuani toimituksen jälkeen näin, että olin tilannut väärän koon, kun kysyin palvelupisteeltä, sain aina vastauksen puolen tunnin kuluessa. Niin täydellinen palvelu minulle. Tilaan varmasti täällä.

Suuri hiihto

-

kaikki täydellinen

Hyvä tuote, riittämätön palvelu

-

Tuote heijastaa odotuksia ja oli pakattu oikein. Sääntelypalveluista huolimatta tuotetta ei säännelty. Yritin ottaa yhteyttä tavarantoimittajaan keskustelemalla pikaviestistä, ennen kuin sain asiaa koskevia yksityiskohtaisia kysymyksiä ja keskustelukumppani keskustelussa on katkennut antamatta minulle mitään tyydyttävää vastausta

Erittäin tyytyväinen tilaukseen ...

-

Olen erittäin tyytyväinen lumiseen. Hinta on hyvä, käsittelyaika ylhäällä. Sukset näyttävät olevan laadukkaita ja laadukkaita. Testaa ne edelleen. Vain negatiivinen: en ole onnistunut liittymään saviin eikä ole saanut vastausta komentoihini 15 päivän kuluessa ...

Erittäin tyytyväinen ostokseni !!!

-

Olen erittäin tyytyväinen ostokseni. Hinta on huipulla ja laatu näyttää menevän. Tuote saapui ilmoitettujen määräaikojen kuluessa. Minun täytyy vain kokeilla sitä nyt.

Erinomainen

-

Erinomainen tuote, toimitusaika noudatettu, kiinnitetyt tiedot, jotka on toimitettu toimitettujen tietojen perusteella, sivusto suositellaan

Salomon x-max x12

-

Sukset saapuivat asetetussa määräajassa. Hyvin pakattu, ei vaurioita. Itse sukset ovat sekavilla tunteilla. Heitä on vaikea ajaa. sinun on saatava jonkin verran voimaa vakauttaa heidät. Ei naarmuuntumaton graafinen muotoilu - ei oikeaa päällystystä. Voit saavuttaa melko nopean nopeuden ilman painetta sopivaan tekniikkaan. Sukset hiihtäjille.

Täydellinen

-

Sukset saapuivat täydelliseen kuntoon ja odotettuun päivään. Erittäin hyvä ostaa kaikki täydellinen Snowinn epäilemättä on paras.

Hyvä tuote

-

Täydellinen tuote saapui 3 päivässä.

Erinomainen sukset

-

Toimitetaan nopeasti. Ovatko hiihtäjät edistyneelle hiihtäjälle. Tehokas reunanvaihto ja vakaa nopeus. Suositellaan laskettelurinteille

Suuri

-

Vastaanotettu hyvin pakattu paketti ja aikataulu. Nyt minun täytyy vain testata sitä.

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote ja vastinetta rahalle. Tilaus saapui useita päiviä viiveellä. Hyvin pakattu. Jo testattu kappaleilla, ja ne menevät hyvin.

Erinomainen palvelu ja tuote

-

Saapui hyvin lyhyessä ajassa. Erinomainen tuote erittäin kilpailukykyiseen hintaan

Hyvä tuote

-

Sukset ovat suuria, erittäin hyviä tuotteita ja toimitetaan ennen aikaa

Miten sukset eivät ole säännelty häiriönä?

-

sukset ovat täydellisiä paras hinta, jota sääntelemättömät hyökkäykset aiheuttavat vain

Käyrän säde

-

Voisitteko kertoa minulle käyrän säteen 162 ja 169 cm? Olen 174 cm pitkä, mitä suosittelet? kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Salomon X-MAX X12 + Z12 Kävelysivut:

155 cm 120-73-106
162 cm, 120 - 73 - 104 ° C
169 cm 120-73-102
176 cm, 120 - 73 - 100 ° C

Terveiset

Toimitusaika täytetty

-

Salomon X-Max X12 toimitetaan ajoissa.

Suuri

-

Erinomainen hiihto, vakaa ja tarkka, toimitetaan aikataulun mukaan. Tyytyväisiä.

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote ... tästä hinnasta .... suosittele.

Erittäin tyytyväinen

-

He saapuivat päivämäärään ja olivat täydellisesti pakattuja, loistavia hiihtoja loistavalla hinnalla. Erittäin tyytyväinen

Super ski - paljon

-

Yksinkertaisesti hyvä! Hiihto on huipulla, toimitetaan ajoissa ja toimitetaan hyvin pakattuina. Milloin tahansa taas!

Salomon x- max x 12 + z12

-

Tutto perfetto, gestione ordine, tracciatura ordine, consegna il giorno previsto, imballo integro, prodotto come da descrizione sul sito complimenti!

Hyvä ostos

-

Hyvä sukset lyömättömään hintaan ja toimitus tapahtui vain 5 päivässä, kaikki täydellinen

Kengät

-

Sukset ovat yhteensopivia Salomon X Max Sport -jalkineiden kanssa, jotka ovat sivulla?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Salomon X Max Sport on yhteensopiva Salomon X-MAX X12 + Z12 Walkin kanssa

Terveiset

Salomon x12

-

Saapui muutaman päivän myöhässä etenemissuunnitelmassa, sukset on esitetty erinomaisina, säänneltyinä ja mitattuna annettujen ohjeiden mukaisesti. En voi odottaa kokeilemaan niitä.

Salomon x-max

-

Vain loistava (palvelu, hinta, täsmällinen toimitus).

Yhteensopivuus saappaiden kanssa

-

Nämä sukset ovat yhteensopivia Solomon qst pro 100 tr freeride-saappaiden kanssa? Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Salomon Z12 Walk on ISO 9462 -liitokset, jotka on tarkoitettu käytettäväksi ISO 5355 -jalkineiden kanssa
Grip Walk -merkityt saappaat

Ei yhteensopiva ISO 9523 -yhteensopivien WTR / WTR + -jalkineiden kanssa

Terveiset

Kaikki täydellinen!

-

Paketti saapui kahden päivän kuluessa. Olin hieman huolissani, mutta sukset saapuivat pakattu täydellisesti ja koko paketin kanssa. En voi odottaa kokeilemaan niitä, mutta myyjän arviointi on varmasti erinomainen!

Täydellinen

-

Sukset saivat kolme päivää tilauksen jälkeen täydellisessä kunnossa, ei vielä kokeillut. Hinta riistää kaikki kilpailut. Z12-kiinnitys on täysin normaali kiinnitys.

Salomon x max x12

-

Erinomainen tuote saapui ajoissa. Lyömätön hinta.

Salomon xmax x12

-

Hyvä tuote. Pakattu huolellisesti ja saapui ajoissa ilman naarmuja. Se oli ensimmäinen kerta, kun ostin heiltä, mutta minun täytyy sanoa, että löysin itseni hyvin ja älä kiellä sitä säästämällä venettä.

Erittäin hyvä mutta vaativa

-

Upeat sukset, en anna heille 5 tähteä, koska ne vaativat tekniikkaa ja voimaa, mutta hyvin.

Täysin tyytyväinen!

-

Tarkka ja oikea-aikainen toimitus. Artikkeli saapui oikein ja täydellisesti pakattuina, sukset erotettiin polystyreenilevyillä reunojen tai hyökkäysten vahingoittamiseksi. Erinomainen tuote, joka täyttää kuvauksen. Nykyään lumella testatut sukset ovat erittäin hallittavia ja vakaita sekä kovalla että löysällä lumella. Hyvä johtaminen tiukoissa säde- käyrissä, erinomainen keskipitkällä alueella, vaatii joskus jonkin verran korjausta laajalla alueella. Kaiken kaikkiaan se on kuitenkin erinomainen väline keskihiihtäjälle / asiantuntijalle lyömättömällä hinnalla. Täysin tyytyväinen sekä myyntipalveluun että ostoon.

Innolla kokeilla niitä

-

Moitteeton, 6 päivän kuluessa vastaanotettu, oikea pakkaus, vaikka pahvi kärsi jonkin verran vaurioita kuljetuksen aikana. Sukset suljettu muovikalvon alle. Lahja minun poikani niin ajoissa -> täydellinen aion sijoittaa uuden järjestyksen. Suosittelen

Kaikki täydellinen

-

Kaikki hieno, toimitusaika ja johto olivat, kun niitä tarjottiin ja sukset saapuivat täydellisessä kunnossa. Laadukas tuote parhaalla hinnalla verkossa. Repetire ostaa tässä kaupassa epäilemättä

Sukset

-

Erittäin hyvä sukset ja toimitetaan oikeaan aikaan.

Encantada!

-

En ole vielä kokeillut niitä, mutta ne näyttävät laadukkailta suksilta erinomaisella hinnalla. Lähetys kesti hieman kauemmin joulupäivinä, mutta mielestäni jos se ei olisi ollut, se olisi ollut hyvin, erittäin nopea. Kiitos!

Top!

-

Top. Pakattu hyvin. Kilpailukykyinen hinta.

Erinomainen!

-

Top sukset erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kestää lomien vuoksi hieman kauemmin, ennen kuin ne toimitettiin (yli viikon), mutta muuten kaikki meni toivotulla tavalla.

Sukset salomon

-

Toimitetaan ilmoitettuna päivänä, hyvin pakattu ja täydellisessä kunnossa

Salomon x-max x12 + z12

-

Świetne narty ze świetnymi wiązaniami. idealny stosunek ceny do jakości. szybka przesyłka, perfekcyjnie zapakowany towar. polecam szczerze!

Salomon z12

-

Hyvä Snowinn-työtoverini, X-Max pro 120 -hiihtokengät sopivat Z12-kävelykiinnityksiin. mvg Jan

Laadukas tuote

-

Ski saapui täsmällisesti joululahjaksi. Erinomainen tuotteen laatu ja säädettävät kiinnikkeet helposti ja helposti muunneltavissa, ja tyttäreni, joka rakastaa hauskaa ulkona olevilla rinteillä, käyttää niitä helposti.

Salomon x-max x12 + z12 kävellä

-

Tuote saapui täydellisesti pakattuna muutaman vuorokauden viiveellä. Se on vain kokeilla sitä ...

Laatu ja palvelu

-

Hyvä materiaali ja erinomainen palvelu.

Täydellinen tähän mennessä

-

Saavat sukset ja ne todella näyttävät hyvältä ja sopivat saappaisiin täydellisesti, vain asia oli se, että painoa ei määritetty ennalta. Olisi hyvä, jos se olisi jollakin tavalla merkitty. Odotan nyt saada lunta kokeilemaan niitä.

Erinomainen osto

-

Tunnettu toimitusaika, täydellinen pakkaus, erittäin kilpailukykyinen hinta. Kaikki jäljellä on käytännön testi radalla ....

Erohyökkäys z 12 / xt 12

-

Mikä on ero näiden suksien välillä? Salomon x max x12 z12 entinen max x12 xt 12. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Z12 Walk-sidonta on yhteensopiva ISO 5355- ja Gripwalk-suksien kanssa, kun taas XT 12 -köydet ovat vain ISO 5355 -hiihtopuvut.

Terveiset

Ottimk

-

Nizzan tuote, nopea toimitus, erinomainen pakkaus. Onneksi maksoin enemmän blackfridayn aikana kuin nyt. Dopp viikossa 10% vähemmän, ei ole mukavaa!

Z12 kulkevat kiinnittimet

-

Näiden X-Max X12: n mukana toimittamat kiinnikkeet ovat Z12 Walk. Ovatko alppihiihdon sidokset? Hämmentäisin "kävellä", se ei ole risteilytyyppisiä kiinnityksiä, eikö?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Z12 Walk, on s ski-sidos, joka on suunniteltu erityisesti GripWalkin keinuvipuun pohjaan.

Ei ole mitään vuorikiipeilyliitoksia

Terveiset

Salomon x-max x12

-

Täysin pakattu, vastaa tuotteen kuvausta, vaikka lähetys viivästyy muutamia päiviä

Gianni 30.11.2018

-

Erinomainen tuote toimitetaan odotetulla ammattimaisella myyjöllä.

Arvostelu

-

Saavutettu täydellisesti pakattu näyttää erittäin hyvältä, kaikki vastaa sivuston kuvauksia, arvostettuja toimitusaikoja En voi odottaa kokeilla sitä lumessa.

Suuri tuote

-

Täydellinen tuote, joka vastaa täsmälleen kuvausta, joka on toimitettu ja saapunut nopeasti ja täydellisesti pakattuun laatikkoonsa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje