`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Tuotekuvaus Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X MAX X12: n suunnittelussa oli vain kaksi asiaa: pisteiden teho ja tarkkuus. Nämä ammattimaiset sukset eivät ole sydämen heikkoutta eivätkä niille, jotka haluavat helpon ratsastaa. Nämä sukset ovat niille, jotka etsivät tapaa tuoda hiihtonsa seuraavalle tasolle linjalaitteiden kanssa.


X MAX X12 sisältää koko puurakenteen, joka mahdollistaa paremman tarkkuuden kääntämisen aikana ja tarjoaa myös erinomaisen tärinänvaimennuksen ja vakauden. Sandwich-rakenne, jossa on ABS ja Pulse Pad, lisäävät myös hiihtoa, jolla on suuri ote piste-lumesta.


Tässä mallissa on myös titaanikehys keskipitkällä, joka ohenee, kun se saavuttaa kärjen ja hännän, joka yhdessä hiilen kanssa johtaa sekä voimaan että kevyyyteen. Tämä tekee Salomon X MAX X12: sta ihanteellisen niille, jotka haluavat ylläpitää suuria nopeuksia pitkiä aikoja.


Johtopäätöksenä voidaan todeta, että jos ajattelet nopeutta ja mestaruutta jyrkissä kiillotetuissa rinteissä, mitä etsit hiihtäessäsi, Salomon X MAX X12 tyydyttää sisäisen kilpailijan.

Tekniset tiedot:

Sidontavaihtoehto / Järjestelmä: Z12 Walk | Flextrak

Rakenne ja ydin: Ylisuuret aktiiviset sivuseinät | Progressiivinen säde mitoitus | Woodcore | Powerframe Ti

Rocker: Carve Rocker

Erityisominaisuudet: PULSE PAD | Semi twin tail

Topsheet: TPU-rakenne

Vuokraus: Vihjeitä suojaava | Tail Protector

Järjestelmä: Kyllä

Vyön leveys (mm): 71 75

Harjoittelu: Piste

Piste: 6/6

Jauhe: 1/6

Hiihtäjän taso: 5/6

SIDECUT 120/73/103 (165cm)


Jos haluat tietää lisää Salomon X-MAX X12+Z12 Walk:sta tai muista Salomon-merkkisistä tuotteista Talviurheiluvarusteet kategoriassa snowinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Ski valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita Salomon:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Suositeltava käyttötarkoitus
Suksipakkaus
Rocker-tyyppi
Luistimen leveys
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (21)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Innolla kokeilla niitä

-

Moitteeton, 6 päivän kuluessa vastaanotettu, oikea pakkaus, vaikka pahvi kärsi jonkin verran vaurioita kuljetuksen aikana. Sukset suljettu muovikalvon alle. Lahja minun poikani niin ajoissa -> täydellinen aion sijoittaa uuden järjestyksen. Suosittelen

Kaikki täydellinen

-

Kaikki hieno, toimitusaika ja johto olivat, kun niitä tarjottiin ja sukset saapuivat täydellisessä kunnossa. Laadukas tuote parhaalla hinnalla verkossa. Repetire ostaa tässä kaupassa epäilemättä

Sukset

-

Erittäin hyvä sukset ja toimitetaan oikeaan aikaan.

Encantada!

-

En ole vielä kokeillut niitä, mutta ne näyttävät laadukkailta suksilta erinomaisella hinnalla. Lähetys kesti hieman kauemmin joulupäivinä, mutta mielestäni jos se ei olisi ollut, se olisi ollut hyvin, erittäin nopea. Kiitos!

Top!

-

Top. Pakattu hyvin. Kilpailukykyinen hinta.

Erinomainen!

-

Top sukset erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kestää lomien vuoksi hieman kauemmin, ennen kuin ne toimitettiin (yli viikon), mutta muuten kaikki meni toivotulla tavalla.

Sukset salomon

-

Toimitetaan ilmoitettuna päivänä, hyvin pakattu ja täydellisessä kunnossa

Salomon x-max x12 + z12

-

Świetne narty ze świetnymi wiązaniami. idealny stosunek ceny do jakości. szybka przesyłka, perfekcyjnie zapakowany towar. polecam szczerze!

Salomon z12

-

Hyvä Snowinn-työtoverini, X-Max pro 120 -hiihtokengät sopivat Z12-kävelykiinnityksiin. mvg Jan

Laadukas tuote

-

Ski saapui täsmällisesti joululahjaksi. Erinomainen tuotteen laatu ja säädettävät kiinnikkeet helposti ja helposti muunneltavissa, ja tyttäreni, joka rakastaa hauskaa ulkona olevilla rinteillä, käyttää niitä helposti.

Salomon x-max x12 + z12 kävellä

-

Tuote saapui täydellisesti pakattuna muutaman vuorokauden viiveellä. Se on vain kokeilla sitä ...

Laatu ja palvelu

-

Hyvä materiaali ja erinomainen palvelu.

Täydellinen tähän mennessä

-

Saavat sukset ja ne todella näyttävät hyvältä ja sopivat saappaisiin täydellisesti, vain asia oli se, että painoa ei määritetty ennalta. Olisi hyvä, jos se olisi jollakin tavalla merkitty. Odotan nyt saada lunta kokeilemaan niitä.

Erinomainen osto

-

Tunnettu toimitusaika, täydellinen pakkaus, erittäin kilpailukykyinen hinta. Kaikki jäljellä on käytännön testi radalla ....

Erohyökkäys z 12 / xt 12

-

Mikä on ero näiden suksien välillä? Salomon x max x12 z12 entinen max x12 xt 12. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Z12 Walk-sidonta on yhteensopiva ISO 5355- ja Gripwalk-suksien kanssa, kun taas XT 12 -köydet ovat vain ISO 5355 -hiihtopuvut.

Terveiset

Ottimk

-

Nizzan tuote, nopea toimitus, erinomainen pakkaus. Onneksi maksoin enemmän blackfridayn aikana kuin nyt. Dopp viikossa 10% vähemmän, ei ole mukavaa!

Z12 kulkevat kiinnittimet

-

Näiden X-Max X12: n mukana toimittamat kiinnikkeet ovat Z12 Walk. Ovatko alppihiihdon sidokset? Hämmentäisin "kävellä", se ei ole risteilytyyppisiä kiinnityksiä, eikö?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Z12 Walk, on s ski-sidos, joka on suunniteltu erityisesti GripWalkin keinuvipuun pohjaan.

Ei ole mitään vuorikiipeilyliitoksia

Terveiset

Salomon x-max x12

-

Täysin pakattu, vastaa tuotteen kuvausta, vaikka lähetys viivästyy muutamia päiviä

Gianni 30.11.2018

-

Erinomainen tuote toimitetaan odotetulla ammattimaisella myyjöllä.

Arvostelu

-

Saavutettu täydellisesti pakattu näyttää erittäin hyvältä, kaikki vastaa sivuston kuvauksia, arvostettuja toimitusaikoja En voi odottaa kokeilla sitä lumessa.

Suuri tuote

-

Täydellinen tuote, joka vastaa täsmälleen kuvausta, joka on toimitettu ja saapunut nopeasti ja täydellisesti pakattuun laatikkoonsa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje