`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Tuotekuvaus Salomon X-Max X12+XT12

Kevyt ja voimakas, X MAX X12 on tarkka hiihto pistepistettä varten, jossa on kaksinkertainen titaanikerros ja hiilikuitu, joka auttaa sinua veistämään syväjyrsimet vakosamuun.

TOIMINTA:

Voimakäyttöinen: Täyspitkä Powerframe + Ti Carbon on kaksinkertainen ti kerros ja hiilikuitukerros, joka on muotoiltu siten, että se antaa enemmän vakautta, kosteutta ja tehoa koko päivän ratsastuksessa.

Maksimaalinen hiihto-lumikosketus: Täysi puuhaarukka tarjoaa optimaalisen vakauden ja voimakkaan rebound-arvon, samalla kun maksimoidaan hiihto-lumikosketus ja vähentävät tärinää. ABS-sivuseinät auttavat maaston sopeuttamisessa parantamaan hiihtäjää ja lumikosketusta.

Suodattimien värähtely: Powerline Carbon aktiivinen vaimennusjärjestelmä vähentää tärinää pitkin hiihtoa lisää mukavuutta ja suorituskykyä pisteessä.

TEKNINEN INFORMAATIO:

RAKENTAMINEN & CORE

Ylittää aktiivisen kontaktin sivuseinät

Progressiivinen sädekorjaus

Koko Woodcore

POWERLINE Hiili

Powerframe + Double Ti + hiili

ERITYISOMINAISUUDET

PULSE PAD: Semi twin tail / Koroyd Vihje

ROCKER: Carve Rocker

X TRACK XT

Suunniteltu tuottamaan suurimman voimansiirron ja suoraan suksien kosketukseen, XT12 Ti on ylivoimainen korkeimman suorituskykyjärjestelmän sukset.

DIN 4 12

PAINO 1 / 2PAIR: 1048g

TOE PIECE Automaattinen siiven säätö

XL Wings

Metalli pystysuora akseli

ERIKOISOMINAISUUS Heel Arch Technology

Ylisuuret alustat

Alhainen profiili Alusta

ti

PEDAL Wide Toe Pedal

JÄLLEENMYYJÄN OMINAISUUDET Automaattinen kädensijan korkeuden säätö

Yksi taso sopii kaikille

DIN ystävällinen

Helppo asennus

Liiallinen säätö

SKI / KÖYPPI INTERFACE X Track

NORMS Alpine


Ostamalla Salomon X-Max X12+XT12:n, voit olla varma hiihtovarusteidesi laadusta. Lisäksi, snowinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi hiihtokaupaksesi ja keskity Salomon-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. hiihto asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Talviurheiluvarusteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Salomon X-Max X12+XT12

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Suksipakkaus
Rocker-tyyppi
Luistimen leveys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Salomon-sukset - paras hinta

-

Sukset saapuivat erittäin hyvin pakattuina, juuri päivässä, jolloin snowinn julisti. Hyödyntämällä Black Friday -myyntia, olen saanut niin mukavat sukset noin 50% halvemmalla kuin muissa Tšekin kaupoissa. Kiitos, snowinn!

Loistava

-

Erittäin kevyt suksi on-piste-luokassa. Monipuolinen ja helppo käsitellä. Rakastan niitä

Erittäin hyvä valinta

-

parhaiden vaihtoehtojen laatuhinta

Kaikki erinomaiset

-

Upeat sukset, edulliseen hintaan. Nopeus ja tehokkuus materiaalin ostossa ja toimituksessa. kiitollinen

Arvostelut

-

Sukset saapuivat ajoissa. Tilauksen käsittely, suksien sidonta ja kääriminen ja kuljetus Tšekin tasavaltaan Espanjasta viikossa. Minusta se on hienoa. Sukset super kääritty, kriittiset kohdat (kärjet, kantapäät ja siteet) erityisesti kääritty kuplakääriin. Lisäksi lahjana sukset, jotka on ladattu kahdella suksella, joilla on kaupan logo. Oikein mukava. Sukset tällä hinnalla ovat ainutlaatuisia ja odotan innolla niiden kokeilemista. GLS: n kuljetus hinnasta noin 300 CZK Espanjasta Tšekin tasavaltaan ... kaunis :) Pelkäsin vähän kuljetusta, mutta olin iloisesti yllättynyt. Suosittelen tätä tuotetta ja suosittelen myymälää. Kiitos Peter

Erittäin hyvä valinta

-

Erinomainen hintalaatu ja sukset saapuivat pian. Yksityiskohta snowinn-siteistä, jotta niitä voidaan pitää ja säilyttää yhdessä. Erittäin tyytyväinen

Salomon

-

Kauniit sukset ja toimitettiin jopa päivää aiemmin täydellisessä kunnossa. Odota nyt muutama kuukausi ja kokeile sitä. Kiitos snowinn

Erinomainen

-

Se on saapunut ajallaan ja muodossa ..

Salomon x max 12

-

Vau, loistavat sukset erinomaisella hinnalla ja sukset saapuivat täydellisessä kunnossa, jossa oli paljon suojaavaa pakkausta. VT @ Christmas ei pysty odottamaan näitä vauvoja

Piiska

-

Sukset saapuivat hyvin pian ja täydellisessä kunnossa. Olen jo kokeillut niitä ja ne ovat ruoska. Brutaali vakaus, mitä vähän punnitaan ja keskipitkällä ja pitkällä käyrällä ne kulkevat kuin silkki. Jäykkyyden vuoksi meidän on annettava heille ruoko, mutta ne noudattavat hyvin kaikkia eleitä. Hyvin onnellinen Suosittelen niitä hiihtäjille, jotka ovat olleet keskitason ja edistyneitä jo jonkin aikaa.

Diferencia takaisin esiskin välillä

-

Molt hyvä dia. Visca franca, i voldria koostuu esquin materiaalista. Jo voldria tietää, jos, hi ha molta diferència välillä els esquís Solomon X-MAX X12 + Z12 Salomon Sali X-Max X12 + XT12 ?? Hänen nimensä vahvisti ne Cambianiksi? Atentament, Daniel xx

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje