`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12
  • Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X-Max X12+XT12

Tuotekuvaus Salomon X-Max X12+XT12

Salomon X Max X12 + XT12 -sukset ovat parantaneet ranskalaisen talon X Max -alueita parantamalla paremmin vakautta, iskunvaimennusta, nopeutta, voimansiirtoa ja reaktiivisuutta keski- ja edistyneille hiihtäjille, jotka haluavat saavuttaa paremman suorituskyvyn. rinteellä hiihto .

Puuydin tarjoaa erinomaisen keveyden, joka helpottaa ohjattavuutta, ja titaani- ja hiiliteräsvahvistusten kaksikerroksisen ansiosta sinulla on parempi vakaus radalla. Tämä Powerframe-tekniikka tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen jokaisella pudotuksella ja imee iskut.

Näiden lasketteluosien reunoilla on ABS-sivuseinät ja pulssisuojakumit , jotka mahdollistavat tasaisen liukumisen ja paremman kosketuksen lumen kanssa. Puolisymmetrinen häntä ja Koroyd-lastut parantavat ohjattavuutta veistämällä maksiminopeudella.

Jos olet huolissasi tärinästä, tällä Salomon-suksella voit liukua helposti, koska niiden Powerline Carbon -tyynyjärjestelmä vähentää tärinää ja tarjoaa suorituskyvyn, jota etsit ulkoilmaharrastuksissa .

Kevyt ja voimakas, X MAX X12 on tarkka hiihto pistepistettä varten, jossa on kaksinkertainen titaanikerros ja hiilikuitu, joka auttaa sinua veistämään syväjyrsimet vakosamuun.

TOIMINTA:

Voimakäyttöinen: Täyspitkä Powerframe + Ti Carbon on kaksinkertainen ti kerros ja hiilikuitukerros, joka on muotoiltu siten, että se antaa enemmän vakautta, kosteutta ja tehoa koko päivän ratsastuksessa.

Maksimaalinen hiihto-lumikosketus: Täysi puuhaarukka tarjoaa optimaalisen vakauden ja voimakkaan rebound-arvon, samalla kun maksimoidaan hiihto-lumikosketus ja vähentävät tärinää. ABS-sivuseinät auttavat maaston sopeuttamisessa parantamaan hiihtäjää ja lumikosketusta.

Suodattimien värähtely: Powerline Carbon aktiivinen vaimennusjärjestelmä vähentää tärinää pitkin hiihtoa lisää mukavuutta ja suorituskykyä pisteessä.

TEKNINEN INFORMAATIO:

RAKENTAMINEN & CORE

Ylittää aktiivisen kontaktin sivuseinät

Progressiivinen sädekorjaus

Koko Woodcore

POWERLINE Hiili

Powerframe + Double Ti + hiili

ERITYISOMINAISUUDET

PULSE PAD: Semi twin tail / Koroyd Vihje

ROCKER: Carve Rocker

X TRACK XT

Suunniteltu tuottamaan suurimman voimansiirron ja suoraan suksien kosketukseen, XT12 Ti on ylivoimainen korkeimman suorituskykyjärjestelmän sukset.

DIN 4 12

PAINO 1 / 2PAIR: 1048g

TOE PIECE Automaattinen siiven säätö

XL Wings

Metalli pystysuora akseli

ERIKOISOMINAISUUS Heel Arch Technology

Ylisuuret alustat

Alhainen profiili Alusta

ti

PEDAL Wide Toe Pedal

JÄLLEENMYYJÄN OMINAISUUDET Automaattinen kädensijan korkeuden säätö

Yksi taso sopii kaikille

DIN ystävällinen

Helppo asennus

Liiallinen säätö

SKI / KÖYPPI INTERFACE X Track

NORMS Alpine


Tutustu nyt hiihto valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Salomon-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. snowinn:sta, omasta hiihto verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Salomon tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Salomon X-Max X12+XT12. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Salomon X-Max X12+XT12

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Tuotetyyppi
Suksipakkaus
Rocker-tyyppi
Luistimen leveys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (43)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Saapui turvallisesti

-

Hyvin onnellinen ostaa viimeisen määrän

Salomon x-max x12 + xt12

-

Ensimmäinen ostoni oli valitettava, mutta yritys osoittautui erittäin vakavaksi ja ammattitaitoiseksi (hyväksi); ostos hyvitettiin minulle kokonaan. Luotin SnowInniin ja ostin ennen hyvityksen saamista toisen parin Salomon X-Max X12: erinomaiset silmälasit superhintaan. Parantaisin vain pakkausten hoitoa rajoittaaksemme kuljetusvahinkoja niin paljon kuin mahdollista, ottaen huomioon kuriirien vähäinen hienovaraisuus. Italian / Espanjan viestintä. Consigliatissimi

Kaikki ok

-

Kuten aiemmissakin suksien ja saappaiden ostoissa, saapui alle viikossa, kauniita ja erittäin alhaisella hinnalla

Osta salomon-sukset

-

Sukset ovat parasta mitä minulla on ollut. Erinomainen ja uskomattomaan hintaan. Radat ovat upeita. Tilasin ne sunnuntaina ja keskiviikkona minulla oli jo ne kotona fantastisilla pakkauksilla. Annan kaikelle 10.

Salomon ski

-

Ostin Salomon x12 -sukset, hintaan 280 euroa, hinta on poikkeuksellinen, ne ovat uskomattomia, ostin ne torstaina klo 23 ja maanantaina kello 10 olin jo heillä kotona. 10 huomautuksena yrityksenä, erittäin vakava

Todella erinomaiset sukset

-

Erinomaiset sukset, ne saapuivat odotettua aikaisemmin, hyvin pakatut ja puutteelliset, testattu lumella, jotka antavat turvallisuuden, ne ovat vakaita ja reagoivia helppoa hiihtoa erinomainen tuote superhintaan

Erinomaiset sukset

-

Sukset ovat saapuneet odotettuun aikaan, hyvin pakatut ja ilman vikoja ... lumella ne ovat hienosti vakaita ja reagoivia ... Minusta on erittäin hyvä helppo hiihto erinomainen tuote edulliseen hintaan

Salomon x-max x12 + xt12 osto

-

Erinomainen palvelu, toimitus suunnitellusti, tuote erittäin hyvä, suosittelen sitä 100x100

Todella siistiä

-

Tilaus tuli erittäin nopeasti ja hinta heille on liian hyvä ollakseen todellinen. Taivas on erittäin hyvä ja aivan uusi. Kiitos outletinn avusta !!

Erinomainen ostaa

-

Ski plus erittäin kauniin laskun sitominen, se on Salomon !!! Erittäin nopea lähetys 3 päivän kuluessa ilmoituksena. Maksu ilman mitään ongelmia. Ei valituksia Suosittelen tätä sivua!

Tuotteen hankinta

-

Sukset saapuivat täydellisessä kunnossa. Ne antavat paljon luottamusta, koska tiedät aina paketin sijainnin ja voit ottaa heihin yhteyttä. He kuitenkin kertoivat minulle, että tietty päivä oli tulossa ja juuri sinä päivänä hän lähti toimistoista ja saapui myöhemmin. Uskon myös, että kun ostat useita tuotteita ja korisi on melko kallista, niiden ei pitäisi veloittaa sinua kuljetuksesta, koska kaikki lisää ja lopulta se voi olla kallista.

Erittäin tyytyväinen

-

Tilataan lauantaina ja toimitetaan ensi tiistaina. Selkeä viestintä tilattaessa ja käsiteltäessä. Sukset olivat hyvin pakattuja ja hyvin suojattuja. En ole vielä testannut suksia, mutta näyttää jo TOP: ltä! Sukset vahattiin ja teroitettiin ja siteet säädettiin siististi annettujen tietojen mukaan.

Erinomainen .... täydellinen .... 100% upea

-

Erinomainen sukset, hyvä hinta. Super toimitus tarkalleen kuten luvattiin huolimatta siitä, että lisäsin tilaukseen kaksi ylimääräistä tuotetta 2 peräkkäisen päivän aikana. Erittäin tyytyväinen palveluun. Kiitos.

Superlaitteet kohtuulliseen hintaan.

-

Ski ei aloittelijoille. Voit leikkiä sen kanssa eikä väsyä. Pikemminkin hän pitää valmistetuista rinteistä. Helppo reuna ja niin kutsuttu sujuva hauskuus rinteillä. Pieni kierre, pieni paino antaa sinun tehdä ihmeitä. Meganosto minulle. Kun kyseessä on kauppa, erittäin nopea toimitus

Huipputuote

-

Voi tehdä helposti säätöjä tilauksen aikana. Suositeltava!

Ihana sukset

-

Vaikka he saapuivat lyhyellä viiveellä, he ovat erittäin tyydyttäviä. Myös pakkaus oli hieno.

Erinomainen hankinta

-

Erinomainen vastine rahalle, oikea-aikainen ja vaivaton toimitus, suositus

Erittäin hyvä palvelu

-

Kahden päivän sisällä sain paketin kahdella suksiparilla! Hyvää tietoa ostoprosessin aikana. Toistan varmasti. Laita, mutta ostoissa, joissa on suuria määriä, ei pitäisi veloittaa kuljetusta!

Tyytyväinen tuotteeseen ja toimitukseen

-

En ole vielä hiihtänyt, mutta se näyttää minusta täydellinen!

Erinomainen

-

sukset ihme ja erikoinen palvelu, aiomme toistaa

Erittäin tyytyväinen

-

Olen erittäin tyytyväinen näihin suksiin ja ylennykseen. Pakkaus on tehty hyvin, asetukset vaikuttavat minulta hyviltä. On vielä kokeilla niitä! Pieni asunto toimitusaikoina, +3 päivää verrattuna ilmoitettuihin enimmäisaikoihin.

Erittäin tyytyväinen

-

Toimitettiin nopeasti. Hyvin pakatut, pylväät oli pakattu siististi suksikoteloon. Sukset oli myös mukautettu hienosti suksien luihin (ostettu yhdessä). Erittäin tyytyväinen; huippumateriaali, hyvä ja toimitetaan nopeasti erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Erinomainen hankinta, tuote, palvelu ja hinta

-

Et voi kysyä lisää.

Erinomainen hiihto

-

Erittäin tyytyväinen kauppaan. He saapuivat hyvin nopeasti ja kokeilin heitä vain raiteillaan ja he ovat ilmiömäisiä. Erittäin tyytyväinen ostoon ja palveluun.

Erinomainen

-

Erinomaiset sukset edulliseen hintaan, erittäin nopea toimitus

Erinomaisuus

-

Aivan kuten palvelu ja toimitusnopeus, etenkin mustan perjantain jälkeen ja on taivasta.

Osta tuote

-

Erinomainen palvelu sekä ostolle että toimitukselle. Erittäin edullinen hinta, teen ehdottomasti muita ostoksia. Vilpittömästi. Marco

Ilmiömäinen

-

Sukset näyttävät erittäin hyvältä. 15 päivässä yritän niitä. He tulivat hyvin käärittyinä ja saapuivat 4 päivässä, ja kertoivat minulle, että pyysin heitä perjantaina ja he saapuivat keskiviikkona.

Täydellinen

-

Toimitus oli nopeaa. Sukset ovat hienoja.

Erinomainen

-

Sukset ovat erittäin hyviä ja palvelu erinomainen

Salomon-sukset - paras hinta

-

Sukset saapuivat erittäin hyvin pakattuina, juuri päivässä, jolloin snowinn julisti. Hyödyntämällä Black Friday -myyntia, olen saanut niin mukavat sukset noin 50% halvemmalla kuin muissa Tšekin kaupoissa. Kiitos, snowinn!

Loistava

-

Erittäin kevyt suksi on-piste-luokassa. Monipuolinen ja helppo käsitellä. Rakastan niitä

Hyvät sukset

-

Vastaanotettu oikein ja pakattu, toivoen vapauttavan ne tällä kaudella, hyvä tuote edulliseen hintaan.

Lyömätön valinta

-

Odotani vain 4 päivää, sain uudet Solomon-sukseni sekä saappaat, pylväät, käsineet, kypärä ja lumimyrskymaskin täydellisesti. En voinut olla tyytyväisempi kauppaan. Toistan ehdottomasti heidän kanssaan seuraavissa tilanteissa! Pidä se yllä!

Erittäin hyvä valinta

-

parhaiden vaihtoehtojen laatuhinta

Kaikki erinomaiset

-

Upeat sukset, edulliseen hintaan. Nopeus ja tehokkuus materiaalin ostossa ja toimituksessa. kiitollinen

Arvostelut

-

Sukset saapuivat ajoissa. Tilauksen käsittely, suksien sidonta ja kääriminen ja kuljetus Tšekin tasavaltaan Espanjasta viikossa. Minusta se on hienoa. Sukset super kääritty, kriittiset kohdat (kärjet, kantapäät ja siteet) erityisesti kääritty kuplakääriin. Lisäksi lahjana sukset, jotka on ladattu kahdella suksella, joilla on kaupan logo. Oikein mukava. Sukset tällä hinnalla ovat ainutlaatuisia ja odotan innolla niiden kokeilemista. GLS: n kuljetus hinnasta noin 300 CZK Espanjasta Tšekin tasavaltaan ... kaunis :) Pelkäsin vähän kuljetusta, mutta olin iloisesti yllättynyt. Suosittelen tätä tuotetta ja suosittelen myymälää. Kiitos Peter

Erittäin hyvä valinta

-

Erinomainen hintalaatu ja sukset saapuivat pian. Yksityiskohta snowinn-siteistä, jotta niitä voidaan pitää ja säilyttää yhdessä. Erittäin tyytyväinen

Salomon

-

Kauniit sukset ja toimitettiin jopa päivää aiemmin täydellisessä kunnossa. Odota nyt muutama kuukausi ja kokeile sitä. Kiitos snowinn

Erinomainen

-

Se on saapunut ajallaan ja muodossa ..

Salomon x max 12

-

Vau, loistavat sukset erinomaisella hinnalla ja sukset saapuivat täydellisessä kunnossa, jossa oli paljon suojaavaa pakkausta. VT @ Christmas ei pysty odottamaan näitä vauvoja

Piiska

-

Sukset saapuivat hyvin pian ja täydellisessä kunnossa. Olen jo kokeillut niitä ja ne ovat ruoska. Brutaali vakaus, mitä vähän punnitaan ja keskipitkällä ja pitkällä käyrällä ne kulkevat kuin silkki. Jäykkyyden vuoksi meidän on annettava heille ruoko, mutta ne noudattavat hyvin kaikkia eleitä. Hyvin onnellinen Suosittelen niitä hiihtäjille, jotka ovat olleet keskitason ja edistyneitä jo jonkin aikaa.

Diferencia takaisin esiskin välillä

-

Molt hyvä dia. Visca franca, i voldria koostuu esquin materiaalista. Jo voldria tietää, jos, hi ha molta diferència välillä els esquís Solomon X-MAX X12 + Z12 Salomon Sali X-Max X12 + XT12 ?? Hänen nimensä vahvisti ne Cambianiksi? Atentament, Daniel xx

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje