up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Salomon Housut Whitelight
  • Play videoSalomon Housut Whitelight
  • Salomon Housut Whitelight
Salomon
360

Salomon Housut Whitelight

plus

Salomon Housut Whitelight

Tuotekuvaus Salomon Housut Whitelight

Mukavuus, lämpö ja suojaus ovat Salomon Whitelight -housujen , alppihiihtohousujen ominaisuuksia, jotka suojaavat sinua voimakkaalta kylmältä sen tekniikoilla ja vedellä ja lumella kestävillä kankailla.

Nämä lumiset housut valmistettiin Pertex Shield Plus -kangasta, joka antaa sinulle joustavuuden ja lämpöeristyksen paremmaksi kuin muut. Tämä suojaus on suurempi kehittyneen ihonlämmitetyn tekniikan ansiosta, joka pitää kehon lämpötilan normaalilla tasolla.

Lisäksi voit liikkua vapaasti näillä eristetyillä housuilla 2-kerroksisen taftan kankaan ja Motion Fit -tekniikan ansiosta . Kaikki saumat on suljettu, jotta vältetään veden kulku, ja sen tuuletettu verkko helpottaa kosteuden poistumista, joten nautit aina näistä vedenpitävistä, hengittävistä ja lämpöhousuista . Erittäin Istuva Jet / Fuso Pant Suunniteltu ohuemmiksi, The Whitelight Pant Naisten on valmistettu 4 Way Stretch Pertex® Shield Plus Kangas, eristys lämpöä ja Ultraääni Saumat muodikas Touch. Metallic Logo Hoito sopii Whitelight takki.

Tekniset tiedot:

Sävellys:

Pohja: Pa 85%

El 15% Vuori: Pes 100%

Vuori Insert: Pes 100%

Täyte: Pes 100%

Paino: 500g


snowinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia hiihto tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Salomon Housut Whitelight? Olet onnekas, sillä snowinn:ssä, Naisten vaatteet katalogissa ja Housut kategoriassa, tarjoamme muita hiihto tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Salomon Housut Whitelight

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up