up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSalomon Housut Snowflirt
  • Salomon Housut Snowflirt
  • Salomon Housut Snowflirt
  • Salomon Housut Snowflirt

Salomon Housut Snowflirt

Salomon Housut Snowflirt

Salomon Housut Snowflirt

plus
Salomon

Salomon Housut Snowflirt

Tuotekuvaus Salomon Housut Snowflirt

Hiihtoon tarvitsemme lämpö- ja joustavat housut, jotka mahdollistavat pisteessä liikkumisen. Salomon, joka on johtava brändi vuoristoalueiden vaatteissa, tietää, mitä etsimme, ja siksi he ovat luoneet Snowflirt Pant -tuotteen, joka antaa sinulle suojan, jota tarvitset korkeissa vuoristossa.

Tämä eristetty housu on valmistettu ClimaPro-kankaasta, joka antaa sinulle erinomaisen kestävyyden vedelle, kylmälle tuulelle ja lumelle , pitämällä kehon lämpötilan ja mahdollistamalla kosteuden pääsyn ulos.

Snowflirt-housujen toinen ominaisuus on Recco Avalanche Rescue -teknologia , jonka elementit helpottavat sinua löytämään helpommin, jos odottamaton lumivyöry yllättää sinua. Nämä vedenpitävät housut tuovat säätöä vyötäröllä ja kahdella vetoketjulla varustetulla taskulla, joiden avulla voit lämmetä tai kuljettaa pienempiä kohteita. Stretch climaPRO SOFTSHELL housut suunniteltu vastaamaan SNOWTRIP takki tarjoavat kaikki kauden hiihto mukavuutta.Ominaisuudet:


- Sisäinen säädettävä vyötärö


- Recco


- 2 Hand vetoketjutaskuaTekniset tiedot:


- Kankaat climaPRO 10k/10k


- KOKOONPANO pohja: PES 86%, EL 14%


- LINING INSERT: PA 100%


- FIT Active Fit


- Paino 690 (M) g


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Salomon Housut Snowflirt:n! snowinn:ssa kaikilla Naisten vaatteet tuotteillamme on täysi Salomon:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi hiihtoverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista hiihtoyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Salomon Housut Snowflirt kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Salomon Housut Snowflirt

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up