up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Salewa Takki Pedroc Polartec Alpha
  • Play videoSalewa Takki Pedroc Polartec Alpha
  • Salewa Takki Pedroc Polartec Alpha
Salewa
360

Salewa Takki Pedroc Polartec Alpha

plus

Salewa Takki Pedroc Polartec Alpha

Tuotekuvaus Salewa Takki Pedroc Polartec Alpha

Salewa Pedroc PTC Alpha on Polartec Alpha -takki, joka on hengittävä, vettä hylkivä ja tuulenpitävä . Tämä monipuolinen takki tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden ja aktiivisen eristyksen vuoristoympäristössä.

Erittäin hengittävä ja ilmaa läpäisevä Polartec Alpha -eristys antaa kosteushöyryn päästä pois kankaasta, sääteleen kehon lämpötilaa ja pitäen sinut mukavana tämän Salewa Pedroc PTC Alpha -takin alla. Sen ulkopinnalla on myös DWR (Durable Water Repellent), joka hylkii vettä ja kosteutta pitäen sinut mukavasti ja lämpimänä. Nelisuuntainen joustava Polartec Power Grid -lisäosa tarjoaa maksimaalisen liikkuvuuden samalla kun se toimii dynaamisesti tai staattisesti.

Vaippaholkit on ergonomisesti muotoiltu, mikä antaa ruumiin liikkeille maksimaalisen vapauden. Tarranauhalla säädettävät hihansuut ja täyspitkä vetoketju sulkevat kylmän ja tuulen täydellisesti. Kahdessa vetoketjullisessa taskussa on runsaasti säilytyskapasiteettia päivittäisiin tarpeisiisi.

Salewa Pedroc PTC Alpha on ihanteellinen takki jokaiselle alpinistille, koska se sopii jokaiseen sääoloon , se on ihanteellinen vuorikiipeilyasut . Ominaisuudet:

Etukannen vetoketju

Elastinen, reikäinen ranneke peukalolla

Etuvetoketju, jossa sisäpituus tuulenpitävä läppä

2 vetoketjullista ulompaa taskua

Elastinen sitova reunus

Helppo liikkuminen venytysliitosten avulla

Ergonomiset hihat ja olkapäät hyvän istuvuuden takaamiseksi

Sileä puoli ilman saumoja

Optimaalinen kosteudensiirto jäähdytystehon välttämiseksi

Materiaalitoiminnot vastaavat kehon vastaavien alueiden tarpeita (kehon kartoitus)

Pehmeä hengittävä verkkokangas

Bluesign-hyväksytty kangas

siirtävä

bodymapping

2-suuntainen venytys

kulutusta kestävä

nopeasti kuivuva

vettä hylkivä

kevyt

kestävä

pakattavissa

Lämmin

hengittävä

Tekniset tiedot:

Paino: 271 g

Fit: Athletic Fit

Takana pituus: 75 cm

Vuoraus: Dryton kevyt kierrätetty verkko 52 BS

Insert: Polartec sähköverkko harjattu 159 BS

Pää viimeistely: kestävä vettä hylkivä c6, Wicking

Pääasiallinen materiaali: Nylon tuulitakki 38 BS, Polartec Alpha kierrätetty 40 BS

Konsepti: Alpine Speed

Brand world: vaellus ja vaellus

tekniikka:

DRYTON: DRY ™ TON -kankaat ovat helppoa hoitoa, mukava, kestävä ja nopeasti kuivuva, ne on kehitetty saavuttamaan luonnollinen kosketus. DRY'TON-kankaat toteutetaan rakenteen tai sisällön avulla kosteuden siirtämiseksi nopeasti ja haihtumiseen tehokkaammin. Ihon kosteus poistuu erittäin nopeasti. Keho on suojattu ylikuumenemiselta liikunnan aikana ja jäähdytyksestä sen jälkeen, kun toiminta on lakannut. Kuidut, seokset ja rakenteet on valittu takaamaan iholle hyvä ja erinomainen aurinkosuoja.

Polartec


Täydennä tilauksesi Salewa Takki Pedroc Polartec Alpha:lla, jonka löydät Miesten vaatteet kokoelmastamme Takit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita hiihto kategorioita snowinn:ssa, joka on oma hiihtovarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Takit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla snowinn:ssa!

Ominaisuudet Salewa Takki Pedroc Polartec Alpha

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kaiken tyytyväinen

-

Erinomainen Polartec-alfa ja hyvä suorituskyky salewasta. Mielestäni se ei riitä vaikeisiin vilustumiin edes toisena kerroksena, mutta mielestäni se on aivan sopiva -10 celsiusasteeseen yhdistettynä hyviin lämpövaatteisiin ja softshelliin tai kovakuoreen. Alpha 40 Mielestäni enemmän sesongin ulkopuolelle tai lämpimään talveen. Hyvä softshelillä. Erittäin kompakti. Miinuksista mainittakoon sellaisen selvän mahdollisuuden puuttuminen, että takki pakataan taskuun, ja puffin puuttuminen alhaalta. Lisäksi vaipan pituus on hiukan liian suuri toiselle kerrokselle, ja kaulus ei mielestäni ole riittävän korkea.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up