`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Pedroc PTC Full Zip

  • Salewa Pedroc PTC Full Zip
  • Salewa Pedroc PTC Full Zip

Salewa Pedroc PTC Full Zip

Tuotekuvaus Salewa Pedroc PTC Full Zip

Valmistamme Pedroc Polartec PowergridTrade Täydellinen Zip-fleece Speed-vaellukselle ja vuoristokoulutukselle kevyestä ja hengittävästä 4-puolisesta Polartec Power GridTradesta.

Kevyt, kulmautuva ihon pohja-kankaalle tarjoaa erinomaisen kosteudenhallinnan.

Durastretch Softshell-lisälehdet kaulassa, rannekkeissa ja helmeessä tarjoavat täydentävän suojan. Vetoketjullinen, kaksinkertainen ommeltu saumatuote, pehmeästi vuorattu kaulus ja rannekkeet sekä ergonomiset hihat ja olkapäät. Lisää tukea Mukava, urheilullinen Fit.Nbsp.Salewa Pedroc PTC Full Zip:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa hiihto kaupassa, saat Salewa Pedroc PTC Full Zip:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 81.45 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Salewa Pedroc PTC Full Zip

Sukupuoli
Ikä
Vetoketjun pituus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Salewa pedroc ptc täysi vetoketju

-

tekninen pään urheilullinen leikkaus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje