up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Salewa Crampons Alpinist Walk
  • Play videoSalewa Crampons Alpinist Walk
  • Salewa Crampons Alpinist Walk
360

Salewa Crampons Alpinist Walk

plus
Salewa

Salewa Crampons Alpinist Walk

Tuotekuvaus Salewa Crampons Alpinist Walk

Alpinist Walk.Tilaa nyt oma Salewa Crampons Alpinist Walk:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Salewa Crampons Alpinist Walk:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Salewa Crampons Alpinist Walk:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 85.99 $. Suuresta Jääkengät tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Salewa Crampons Alpinist Walk

Väri
Jääraudan tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Loistava

-

Hyvät krampit! Erittäin hyvä pito, helppo muuttaa kokoa.

Kourut jäätikön ylitykseen

-

Klassiset jäätiköt vaellukseen, ne ovat hieman raskaita verrattuna Petzliin.

Crampons

-

Erinomainen tuote, muiden kenkien kanssa vielä kalliimpi, käytännöllisempi ja toimivampi. Suosittelen sitä ehdottomasti myös hintaan. Toimitus ok

Crampons

-

Hyvät krampit.

Hyvä tuote

-

Kahden käyttökauden jälkeen tuote kestää edelleen hyvin ja on merkki hyvästä laadusta. Suositellaan

Hyvää vastinetta rahalle

-

Minulla on vakava puoliautomaattinen. Etsin joitain klassikoita, joita käytettäisiin pehmeämmillä reiteillä, joissa käytän kevyempää saapasta ja on mahdollista lumikenttiä. Täysin suositeltava

Erinomainen vastine rahalle

-

Hyvä kramppi. Paino paljon kalliimpien purppurien kanssa. Istuvuus yhtä suuri kuin kalliimmilla purjehduksilla sekä kyky tarttua lumeen ja jäähän. Toimitetun pakkauksen ainoa haittapuoli on, että niitä ei toimiteta kuljetuslaukun mukana

Erittäin hyvät krampit

-

Rahan hinta-laatusuhteen vuoksi nämä krampit ylittävät odotukset, ne ovat luotettavia ja turvallisia, olen tyytyväinen ostokseen.

En ole vielä käyttänyt niitä, mutta mielestäni niiden hinta on hyvä

-

Ei vielä testattu, mutta ne näyttävät hyvältä

Erinomaiset laatat

-

Erinomaiset laatukrampit on jo testattu kesän jäätiköllä, enemmän kuin tyydyttävä pito. Annan 4 tähteä vain siksi, että heillä ei ole purppuraa.

Oikein hyvä

-

En vapauttanut heitä mistään, synnytyksen lopussa, koska Aragonian Pyreneillä on edelleen paljon lunta, käytän niitä edelleen ja erittäin hyvin, käytän niitä normaaleilla puoliautomaattisilla kengillä ja tohvelilla, ne sopivat hyvin ja eivät muutu kävellessäsi.

Hyvät cramponsit

-

Minun tapauksessani käytän niitä talvireiteille ilman liikaa viestintää ja juoksijaa, ja ne osoittautuvat sopiviksi niille antamalle käytölle. Hyvää vastinetta rahalle

Aito eisen

-

Koska minulla on joitakin kiipeilykenkiä, ostin tämän tuotteen yleiseen käyttöön. Käytin sitä Japanin pohjois-alppien lumisissa vuoristossa, jossa oli monia ahdistuksia, mutta se riitti. Olin luottavainen. Tämä tuote vastaa kalliita.

Hyvä tuote!

-

Voisin kiivetä sujuvasti ilman liukumista edes lumikauden aikana! Tein hyvän ostoksen!

Hyvä ostos

-

Rungot ovat miellyttäviä, helppokäyttöisiä ja hyvällä otteella. Ainoa ongelma on, että ne hapettuvat helposti.

Erittäin hyvä

-

Olen todella halunnut tehdä tämän ostoksen, vaikka se kesti muutaman päivän enemmän kuin mitä sovittiin toimituksen, mutta niin ei ollut kauan, ja myös, he saapuivat kunnossa ja erittäin hyvälaatuisia. kaikki hyvin. Tervehdys.

Erinomainen jääraudat

-

erinomainen kirkkaassa lumessa, on erittäin hyvä pito edes irtolunta nokan ovat hieman syvemmälle kuin keskimäärin jääraudat ja joka suosii erittäin hyvä pito, käyttöä Sekamaasto kiipeilyä kiviä ja kärsi suuria vahinkoja edes harkitse että niiden kärjet ovat jotain teräviä. erittäin hyvä jääraudat.

Hyvä kissa

-

Erinomainen kissoja. Vahvat, hyvin hoidettu tavaratilassa, terävät hampaat. Jos aika ei kuivata ruostetta

Hyvä rauta

-

Hyvä rauta, palvellut tarkoitustaan. Sopii täydellisesti minun vaelluskengät, vakaa, liukumaton. Suositellaan hinta varmasti **

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up