up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Rossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8
  • Play videoRossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8
  • Rossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8
360

Rossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8

plus
Rossignol

Rossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Rossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8

HERO 8 SL -kypärä on kevyt kilpa-kypärä, jossa on tarkka istuvuus, joka on suunniteltu pitämään hiihtäjien mukava ja turvallinen. HERO 8 SL on varustettu Hard Shell ABS -teknologialla ja EPP Multi Impact -muistia vaahdolla, ja se tarjoaa paremman kestävyyden ja iskunvaimennuksen. Race Fit sopii tarkasti pään alaspäin poskiin, jolloin Air Flow -ilmanvaihtokanavat luovat jatkuvasti ilmaa ilman kylmiä pisteitä tai suoraa kosketusta pään kanssa lisäämään mukavuutta ja lämpötilan säätöä.

Tekniset tiedot:

Paino: 450

Sertifiointi: CE EN1077

Shell Ulkoinen: ABS

Shellin sisäinen: Multi-vaikutus EPP

Shell Finish: Matt

Padding: Irrotettava pestävä Thermomesh

Tuuletus: passiivinen, sisäkanava

Kuulokkeet: Rollneck

Chingard: Lisää + Long Chinguard

Asetus koko: nro

tekniikka:

SYÖTTÖLAITTEEN SISÄLTÖ:

Tämä kypärä toimitetaan leukavastuksella.

AIRFLOW-KANAVAT:

Etumetsien tuuletusaukot vetävät ilman ilmanvaihtokanavia kahden linerikerroksen välissä ja takaavat tasaisen ilmankierron ilman suoraa ihokosketusta miellyttävämmän lämpötilan säätelyyn.

COMFORT FIT:

Suurempi, mukavampi ja turvallinen.

EPP MULTI-VAIKUTUS:

Tämä muoto-muisti vaahto tarjoaa ylimääräisen joustavuuden, joka voi vääristää tietyn määrän kertoja säilyttäen samalla iskunvaimennusominaisuudet CE-standardin mukaisesti.

Kova teräs / ABS:

Ulkoinen ABS-kuori (noin 3 mm paksu) ja sisäinen absorptiovoima (PSE) on erikseen ruiskuvalettu ja koottu sitten. Tämä mahdollistaa ulkoisten kuoren ulkoasun vaikutusten vähemmän vaikutuksen, samalla kun helpotetaan tuuletusaukkojen yhdistämistä.


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Rossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Snowboard kokoelmasta, hiihto kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. snowinn:stä löydät parhaat hiihto tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Kypärät:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Rossignol SL+Chinguard-kypärä Hero 8

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hero 8 sl

-

Kaunis tuote, mutta myyty uutena. Todennäköisesti näyttöä varten, ei valittaa hyväntekeväisyyteen; siinä on kuitenkin naarmuja ja se on varmasti jo kulunut. Kuitenkin täydellinen artikkeli, olisin mieluummin määrittänyt "UUSI"

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up