up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRossignol RPG Junior
  • Rossignol RPG Junior

Rossignol RPG Junior

plus
Rossignol

Rossignol RPG Junior

Tuotekuvaus Rossignol RPG Junior

Uusi RPG STRAP JR tarjoaa erittäin kevyt takasuojan nuorille hiihtäjille SAS TECH multi-vaahtomuovilla, joka on EN CE 1621 2 normin mukainen. Mukana säädettävät olkaimet ja tarranauhakiinnike mukavalle istuvuudelle. RPG STRAP JR SAS TEC

Tekniset tiedot:

Paino: 350 g

tekniikka:

SAS TEC:

Erittäin kevyt ja hengittävä suoja, SAS TEC on sertifioitu standardiin EN 1621 2 (Taso 1 - Versio 2014) ja tarjoaa moninkertaisen iskun suojauksen täydellisellä liikkumisvapaudella parantamaan mukavuutta.


Osta Rossignol RPG Junior markkinoiden halvimmalla hinnalla! hiihto verkkokauppamme, snowinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Suojaukset lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Rossignol RPG Junior:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset hiihto kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Rossignol RPG Junior

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up