up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRossignol RPG Junior
  • Rossignol RPG Junior
Rossignol

Rossignol RPG Junior

plus

Rossignol RPG Junior

Tuotekuvaus Rossignol RPG Junior

Uusi RPG VEST JR tarjoaa erittäin kevyt ja hengittävä takasuoja nuorille hiihtäjille SAS TECH multi-vaahtomuovilla, joka täyttää EN CE 1621 2 normit. Vetoketju ja vyötäröhihna, hengittävä, joustava verkkokangas parantaa hengittävyyttä ja sopivuutta.

Tekniset tiedot:

Paino: 380 g

tekniikka:

SAS TEC:

Erittäin kevyt ja hengittävä suoja, SAS TEC on sertifioitu standardiin EN 1621 2 (Taso 1 - Versio 2014) ja tarjoaa moninkertaisen iskun suojauksen täydellisellä liikkumisvapaudella parantamaan mukavuutta.


Kaikki Kehon suojavarusteet kategorian hiihto tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. snowinn:sta löydät täyden Rossignol-kokoelman Suojaukset tuotteita. Rossignol:n RPG Junior:een hinta on 91.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Rossignol RPG Junior

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up