up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRossignol Kypärä Rh2
  • Rossignol Kypärä Rh2
Rossignol

Rossignol Kypärä Rh2

plus

Rossignol Kypärä Rh2

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Rossignol Kypärä Rh2

RH2 on erittäin kevyt naisten suksi kypärä on suunniteltu pitämään kaikki vuoristo hiihtäjiä mukava ja turvallinen. Mukana BOA sovi säätöjärjestelmä, muottiin Kevyt Shell -teknologiaan ja Pro sovi, RH2 on kevyt ja tarjoaa tarkemman istuvuuden tinkimättä mukavuudesta. Luonnollinen ilmanvaihto ja irrotettavat pehmusteet ja sisävuori tarjota lisää mukavuutta ja lämpötilan säätö. BOA fit säätöjärjestelmän avulla hiihtäjät voivat muokata kelpaavan entisestään turvallisuutta ja mukavuutta.

Tekniset tiedot:

Paino: 380g

Sertifiointi: CE EN1077 ASTM 2040

Kuori Ulkoinen: PC muottiin

Kuori Sisäinen: EPS

Shell Finish: Matt

Padding: Irrotettava pestävä Thermomesh

Tuuletus: 7 korkeisiin kohtiin

Hear läpät: irrotettava

Chingard: Ei

Sääntely koko: Kyllä

tekniikka:

BOA on maailman johtava tarkkuus sulkeminen järjestelmissä. Tämä helppo säätää ja kevyt järjestelmässä on lukitus mekaaninen dial, teräs- nauhoitus, ja nylon opas järjestelmä, joka tarjoaa lukemattomia mikro säädöt tarkin, mukava ja paineeton kunnossa. BOA komponentit testataan äärimmäisissä olosuhteissa sekä laboratoriossa että kentällä ja on elinikäinen takuu.

Entistä tyköistuva ja tarkka istuvuus ilman kompromisseja mukavuutta ja turvallisuutta.

Ulkoinen kuori koostuu 1 mm esimuodostetun polykarbonaatti (PC) levyt, ruiskutettiin sitten sisäinen imeytyminen vaahto (PSE), provding lighterweight rakenne, jossa on tiiviimpi, aerodynaaminen sovi.

Avoin päästäminen sallii kuuman ilman ja kosteuden paeta parempaa lämpötilan säätö ja lisää käyttömukavuutta.

Käyttäjäystävällinen Dial säätöjärjestelmän avulla voit hienosäätää kypärän koon tarkemman ja mukava.


Ostamalla Rossignol Kypärä Rh2:n, voit olla varma hiihtovarusteidesi laadusta. Lisäksi, snowinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi hiihtokaupaksesi ja keskity Rossignol-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. hiihto asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Kypärätvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Rossignol Kypärä Rh2

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up