up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoProtest Pitkähihainen Villapaita Humany
  • Protest Pitkähihainen Villapaita Humany
Protest

Protest Pitkähihainen Villapaita Humany

plus

Protest Pitkähihainen Villapaita Humany

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Protest Pitkähihainen Villapaita Humany

Protesti Humany on neljäsosa Zip. Hyvin hengittävä pala kulumisen valmistettu Tech fleece joka takaa nopeastikuivuvasta, lämmin, ja tekninen ratkaisu. Huoneessa on vetoketju tasku ja kontrasti väritys vetoketju vuori. Varaudu äärimmäisissä olosuhteissa samalla kehua tämä kerros monenlaisia ​​kirkkaita ja hienovaraiset värit. Täydellinen kerros valmistuminen Suksi asu, tai ottaa sen rinteillä kadulle.

Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyesteriä

Hoito:

Ei saa valkaista

Älä silitä

Ei rumpukuivausta

Pesu 40 ° C,

Pese samanväristen


Aiotko hankkia itsellesi suositun Protest Pitkähihainen Villapaita Humany:n? Kaikki Protest-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Protest Pitkähihainen Villapaita Humany jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme snowinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman hiihto varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Protest Pitkähihainen Villapaita Humany

Hihatyypit
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up