up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoProtest Housut Denysy
  • Protest Housut Denysy
Protest

Protest Housut Denysy

plus

Protest Housut Denysy

Tuotekuvaus Protest Housut Denysy

Protest Densy JR -housut ovat mukavia, turvallisia ja luotettavia. Housut ovat rento, ja ne ovat osa Protest Geotech 10.000 -kankaan sarjaa. Protest Densy JR on suunniteltu vastaamaan suuren vuoren lumilautan tai hiihtäjien ryhmiin, joten se kestää 10 k mm: n vedenpainetta, mikä takaa vedenpitävän viimeistelyn. Antaa hengittävyyskerroin 10k gr, estää hiki ja kosteus pysyvät lähellä ihoa, ja siten ylläpitää lämpöä. Tulee erilaisiin kirkkaisiin voimakkaisiin väreihin. Velcro- ja vetoketjutaskut pitävät asiasi turvallisina. Irrotettavat olkaimet pitävät housut turvassa. Kriittisesti nauhoitetut ominaisuudet näyttävät. Elastinen vyötärönauha, jossa on säädettävä hihna, takaa miellyttävän istuvuuden. Hihna Protest Densy JR -vaelluskengät seuraavalle jauhemaiselle lumilaudalle tai hiihtopäivälle ja valmistaudu äärimmäisiin olosuhteisiin.

Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyesteriä

Hoito:

Ei saa valkaista

Älä silitä

Älä liota

Ei rumpukuivausta

Älä väännä

Pese ulospäin 30 ° C: ssa

Pestään erikseen


Juuri nyt, Protest Housut Denysy on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. snowinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Lasten vaatteet katalogista Housut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Housut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Protest Housut Denysy

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up