up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoProtest Housut Denysy
  • Protest Housut Denysy
Protest

Protest Housut Denysy

plus

Protest Housut Denysy

Tuotekuvaus Protest Housut Denysy

Protesti Denysy snowpants ovat jännittävä yhdistelmä tyyliä ja teknisten kulumista. Ne? Uudelleen kestävä, turvallinen ja viileä. Mukana säännöllisesti sovi, snowpants ovat osa Protest Geotech 10.000 Kangas Series. Luotu vaatimuksiin iso vuori lumilautailun tai hiihto ratsastajaa, protesti Denysy pystyy kestämään 10k mm vedenpainetta, turvataan vesitiivis viimeistely. Tarjoaa hengittävyys tekijä 10k GRS, estää hien ja kosteuden pysyä lähellä ihoa, ja siksi ylläpitää lämpöä. Tulee erilaisia ​​yksiväriset. Sisältää kriittisesti teipatut näyttää ja irrotettavat olkaimet. Suunniteltu säädettävällä vyötäröllä tarrakiinnitys. Taskut voit tuoda olennaiseen. Yllään Protest Denysy on voimakas, individualistinen, ja käytännöllinen valinta. Ergonominen pre muotoiluun takaavat luotettavan istuvuuden. Wear Protest Denysy snowpants ja luottaa ja suojattu jopa äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyesteriä

Hoito:

Ei saa valkaista

Älä silitä

Älä liota

Ei rumpukuivausta

Älä vääntää

Pese nurinpäin 30 ° C

pestävä erillään


Protest Housut Denysy:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, hiihto verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Protest Housut Denysy. Housut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Protest Housut Denysy

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upeat pannut - teki työn

-

Ostin nämä lennolle matkalleni helmikuussa ja he tekivät hienoa työtä. Lämmin, mutta ei liian lämmin, hyvä joustavuus. Suosittelen

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up