up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm
  • Pomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm
Pomoca

Pomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm

plus

Pomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm

Tuotekuvaus Pomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm

Tämä erittäin luisto, kevyt iho on kehitetty erityisesti kilpailijoille. Ihanteellinen kilpailuja, joissa nopeus ja luisto ehdottomasti laskea. Testaus ja kilpailu samankaltaisia ​​vahvistaa, että askeleen pituus on kasvanut jopa 20 mm.

Ominaisuudet:

Kapeampi versio RACE Pro 2.0, täydellinen kilpailuja rinteissä, erityisesti tasaisella tai lempeä kulkee.

suorituskyky:

Kehittämä POMOCAs tuotekehityslaboratorion, tämä iho on ominaista sen hyvin erikoistunutta käyttöä. Kevyt ja tehokas Race Pro 2.0 malli takaa täydellisen luiston lainkaan lunta lämpötiloissa. POMOCA RACE Pro 2.0 on ensimmäinen valinta maailman eliitin vuoren hiihto.


Osta Pomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm markkinoiden halvimmalla hinnalla! hiihto verkkokauppamme, snowinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Ski lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Pomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset hiihto kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Pomoca Iho Race Pro 2.0 Sellaronda Roll 55 Mm

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Composition type
Kiinnitysjärjestelmä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up