`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Poc

Poc Spine Vpd 2.0 Jacket

  • Poc Spine Vpd 2.0 Jacket
  • Poc Spine Vpd 2.0 Jacket

Poc Spine Vpd 2.0 Jacket

Tuotekuvaus Poc Spine Vpd 2.0 Jacket

Erinomainen suoja ja fantastinen mukavuutta. POC: n uusi VPD 2,0 teknologia on mahdollistanut mennä vielä pidemmälle parantaa suojelun tasoa, mukavuuden ja istuvuuden.


Tehokas tuuletus rei'itetyn suojat ja kestävä joustava mesh kangasta. Takaisin, kyynärpää ja olkapää kappaletta on sertifioitu korkeimpia moottoripyörän standardeja.Ominaisuudet:


- Ultra matala profiili


- 3D valettu VPD 2,0 olkapää ja kyynärpää korkit laajan kattavuuden


- 3-ply mukautuva VPD 2,0 rinnassa suojelija (sopii myös naisille)


- 3D valettu VPD 2,0 selkäsuoja


- Kestää aramid vahvistettu stretch kudosvaipalla


- Irrotettava rinnassa ja takaisin suojelija helppoa pesu


- Irrotettava ja joustava vyötärönauha. Säädä korkeus parhaan takalevy asema


Haluatko ostaa Poc Spine Vpd 2.0 Jacket:n? Olet oikeassa paikassa! snowinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Kehon suojavarusteet malleja. Tutustu nyt uusiin Suojaukset tarjouksiimme snowinn:ssa. Näitä Poc-merkkisiä Kehon suojavarusteet tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Poc Spine Vpd 2.0 Jacket

Ikä
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä

-

Turvallinen ja hyvä.

Hyvä vaihtoehto naisille

-

Ostin tyttärelleni Poc Spine Vpd 2.0 -takin, kun yritin löytää kehonpanssaria, joka sopii yli 12-vuotiaille naisille, jotka eivät ole kooltaan 10 tai pienempiä. Edessä pehmustetut muodot sopivat niille kehoille samalla kun ne suojaavat sekä iskua että roostia. Tyttäreni on 5 jalkaa 11 ja se on 16-kokoinen ja rakastaa pyöräilemään. Sen mukava ja täydellinen. Erittäin tyytyväinen ostokseni.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje