up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPOC Sparelensit DO Half Blade
  • POC Sparelensit DO Half Blade
POC

POC Sparelensit DO Half Blade

plus

POC Sparelensit DO Half Blade

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus POC Sparelensit DO Half Blade

Onko Half Blades -objektiivin sävyt optimoidut maantieajoille, lisäävät kontrasteja tien pinnalla ja auttavat havaitsemaan epäsäännöllisyydet, reiät ja soraa ajoissa. Anti-sumu- ja ripelihoito auttaa pitämään sumua, likaa ja tahraa pois linsseistäsi ja poistaa veden helmen.

Tekniset tiedot:

Toiminnan erityisväri: tie

Kevyet olosuhteet: Aurinkoista

Objektiivin hoito: Ripel, Anti-sumu

VLT%: 10%


Ostamalla POC Sparelensit DO Half Blade:n, voit olla varma hiihtovarusteidesi laadusta. Lisäksi, snowinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi hiihtokaupaksesi ja keskity POC-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. hiihto asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Suojalasit ja aurinkolasitvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet POC Sparelensit DO Half Blade

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up