up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPOC Maxilla Sinuse
  • POC Maxilla Sinuse

POC Maxilla Sinuse

plus
POC

POC Maxilla Sinuse

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus POC Maxilla Sinuse

Maxilla Sinuse leukasuojus Sopii Sinuse kypärä. Valmistettu injektointimuovilla suojaa pujottelu portit. Rakenne mahdollistaa helpon säädön.

tekniikka:

Tietoja POC Lab:

Ollakseen eturintamassa turvallisuutta, innovaatio ja kehitys loimme POC Lab. Se on meidän tieteellinen foorumi, joka kokoaa yhteen asiantuntijoita eri aloilta ja lääketieteessä. Ne tukevat ja neuvovat meitä varmistamaan, että mitä kehitämme on luotettavin ja kehittyneet suojan mitä markkinoilta.

POC Lab voimme tehdä yhteistyötä joidenkin maailman? S kaikkea liikuntalääketieteen asiantuntijoita, aivot tutkijoita ja asiantuntijoita selkäydinvamma.

Jäsenet POC Lab ovat huolellisesti valittu heidän ainutlaatuista osaamista. Kunkin jäsenen osakkeiden POC? N tehtävänä tehdä parhaamme mahdollisesti pelastaa ihmishenkiä ja vähentää onnettomuuksien seurauksia.

Täydentämään tieteellisiä asiantuntijoita ja varmistaa tuotteemme ovat optimaalisia myös hyödyntää ohjausta materiaalista tekniikan ja tiimimme urheilijat, kuten X Games ratsastajaa, Olympic pyöräilijät ja huippu maailmancupin hiihtäjien.

Edelleen me kuunnella tarkasti, mitä sinulla on sanottavaa ja käyttäjinä meidän suojavarusteita arvostamme palautetta ja ehdotuksia, joiden toivomme antaa meille mahdollisuuden kehittää entistä parempia tuotteita.


Oletko kiinnostunut POC:n Maxilla Sinuse:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla snowinn:n valikoimassa, omassa hiihto verkkokaupassasi. Meiltä snowinn:lta löydät suuren valikoiman POC-merkkisiä hiihto varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma POC Maxilla Sinuse vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt snowinn:n laajaan valikoimaan hiihto varusteita.

Ominaisuudet POC Maxilla Sinuse

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up