up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360POC Kypärä Fornix
  • Play videoPOC Kypärä Fornix
  • POC Kypärä Fornix
360

POC Kypärä Fornix

plus
POC

POC Kypärä Fornix

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus POC Kypärä Fornix

Fornix Helmet on POC-lumilautakypärä , jonka kevyt muotoilu on valmistettu aramidista, mikä lisää kestävyyttä ja suojaa iskuja vastaan. Sisällä EPS-vuoriversio.

Tämän POC-suojausjärjestelmän ominaisuuksiin kuuluu, että siinä on yksinkertainen säätöjärjestelmä, jonka avulla voit muokata sitä tarpeidesi mukaan. Muita tähän malliin sisältyviä elementtejä ovat riittävä ilmanvaihto, joka poistaa hien sen säleikön läpi.

Hiihtokiipeilykypärä on yhteensopiva suojalasien kanssa, mikä varmistaa, että näkösi ei huurtu.

Palkittu aivokaaren on kevyt, aramidi vahvistettu ja hyvin tuuletettu kypärä. Soveltamalla aramidi jouset ja muovaamalla ne yhdessä turvarengas, se oli mahdollista kehittää kevyt kypärä säilyttäen rakenteellisen vakauden ja suojelun korkea taso. Aramidi mahdollistaa energian hajallaan koko sillan, jolloin kypärä paremmin energian imeytymistä.


Aivokaaren on runsaasti ilmanvaihto ja koko säätöjärjestelmä mahdollistaa muokata sopivaksi kypärän varmista, että se pysyy turvallinen ja mukava paikka.Ominaisuudet:


Muottiin kypärä EPS liner

Säädettävä ilmanvaihto

Aramid silta vahvistuksia rakenteellista vakautta ja hajonta iskuenergia

Mulkoilla tuuletusaukot evakuoida höyryä suojalasit

Mulkoilla clip

Koko säätöjärjestelmä ja mukava ja turvallinen istuvuusErittely:


Koot: XS S, ML, XL XXL

Sertifioitu: EN 1077 B, ASTM 2040


Jos etsit hiihtovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu snowinn:aan. POC:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla hiihtotuotteilla on täysi POC:n takaama takuu. Valitse yksi Kypärät kategorioista ja tutustu laajaan Kypärät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! POC Kypärä Fornix on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet POC Kypärä Fornix

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Löytyi kypärä edulliseen hintaan

-

En löytänyt tätä kypärää Yhdysvalloissa, joten tilasin SnowInniltä. Toimitus kesti hetken (johtuen lähinnä USPS-toimituksen viivästyksistä), mutta kypärä saapui ja se on hieno. Kiitos!

Upea hiihtokypärä

-

Upea tuote. Hyvä istuvuus, laadukas työstö. Suositeltava.

Vakaa laatu

-

Kypärät käyttävät aina POC: ta. Tällä tuotteella on myös odotettu muotoilu ja laatu. Ostimme tavallisen koon, mutta tunsimme olevani hieman löysä juuri ottaessamme. Korkki on täydellinen käyttää.

Rivin alkuun

-

POC tekee linjan kärjestä. Rakastan kypärän muotoilua ja väriä. Käyn aina poc.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up