up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360POC Kypärä Auric Cut
  • Play videoPOC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
POC
360

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

plus

POC Kypärä Auric Cut

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus POC Kypärä Auric Cut

Auric Cut on POC-aikuisten kypärä , joka on ihanteellinen suojaamaan päätäsi ulkona tapahtuvilta onnettomuuksilta. Mallissa on päällyste, joka suojaa päätäsi pitkään,

POC-kypärän muotoilu on säädettävissä, ja siinä on ilmanvaihto, jonka voit mukauttaa auki ja kiinni, sopeutuen kuumiin tai kylmiin olosuhteisiin. Versiossa on LED-valo. Sisällä siinä on vaahtomuovivuori, joka parantaa mukavuutta ja on myös irrotettava puhdistusmekanismin helpottamiseksi.

Mallissa on fluoresoivia yksityiskohtia heijastavilla tarroilla, jotka parantavat lasten näkyvyyttä heikossa valaistuksessa ja suosivat tunnistamistasi. Tulet huomaamaan, että se sisältää sisäisen pidikkeen niille, jotka haluavat käyttää silmälaseja ulkoalueella. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä. Perustuen Auric kypärä, kehitetty puisto ja putkien luvattoman hyödyntämisen Auric Cut on mukautettu tarjoamaan monipuolisia kypärä mistään ilmaiseksi hiihtäjä, tai off piste. Multi vaikutus EPP liner yhdistettynä kova ABS kuori antaa erinomaisen suojan on kestävä rakenne. Säätö järjestelmä tarjoaa istuvuuden ja ilmanvaihto on helppo säätää ulkoa sulkea ilmavirtaus kylmissä olosuhteissa tai avaa sitä rasittava nousut tai lievempiä päivää. Sisustus on kehitetty tarjoamaan korkea säädettävissä mukavuutta ja irrotettava silmälasit leikkeen tarjoaa turvallisen kiinnityksen niille, jotka haluavat päällään silmälasit ulkopuolelle kypärän.

Ominaisuudet:

Multi vaikutus EPP liner

Kestävä ABS kuori

Säädettävä ilmanvaihto.

Goggle tuuletusaukot evakuoida höyryn omalta suojalasit

Sisäinen padding turvallisen ja mukavan istuvuuden

Koko säätöjärjestelmä mukava ja turvallinen istuvuus

Irrotettava goggle clip

Tekniset tiedot:

Paino: 500 g


POC Kypärä Auric Cuta on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan POC:n tuotteita, kuten Kypärä Auric Cut, löydät ne omasta hiihto verkkokaupastasi snowinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. snowinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä hiihto varusteita POC:lta.

Ominaisuudet POC Kypärä Auric Cut

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Yläkypärä

-

Erittäin tyytyväinen tähän kypärään. Erittäin kevyt, kaunis ja helposti muokattava. Oikea toimitus, kiitos Snowinn

Poc lyijykynäkypärä

-

Tuote on täydellinen! Olen täysin tyytyväinen. Maailmanlaajuista välitystä tulisi kuitenkin välttää. Minut toimitettiin välityspisteeseen, joka määrättiin minulle vanhaan toimitukseen kaupungissa, joka ei ole minun, lyhyessä tunnissa autolla noutamaan paketini.

Poc-hiihtokypärä

-

Käytän sitä usein. Olemme tyytyväisiä merenkulkuun, maksuun, tuotevaihtoon ja aiempaan nopeaan, luotettavaan kirjeenvaihtoon. Ostin POC-kypärän tällä kertaa ensimmäistä kertaa. Vaikka käytimme aikaisemmin U-yhtiön tuotteita Saksassa, olemme erittäin tyytyväisiä suunnittelutuotteisiin, toimintoihin jne. Olin huolissani ML-koosta ja XL-koosta, joka ostettiin tällä kertaa pääni ympärillä 59 cm, mutta sain sen XL: lle kypärän alla, mutta tulos oli oikea.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up