up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360POC Kypärä Auric Cut
  • Play videoPOC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
POC
360

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

plus

POC Kypärä Auric Cut

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus POC Kypärä Auric Cut

Auric Cut on POC-aikuisten kypärä , joka on ihanteellinen suojaamaan päätäsi ulkona tapahtuvilta onnettomuuksilta. Mallissa on päällyste, joka suojaa päätäsi pitkään,

POC-kypärän muotoilu on säädettävissä, ja siinä on ilmanvaihto, jonka voit mukauttaa auki ja kiinni, sopeutuen kuumiin tai kylmiin olosuhteisiin. Versiossa on LED-valo. Sisällä siinä on vaahtomuovivuori, joka parantaa mukavuutta ja on myös irrotettava puhdistusmekanismin helpottamiseksi.

Mallissa on fluoresoivia yksityiskohtia heijastavilla tarroilla, jotka parantavat lasten näkyvyyttä heikossa valaistuksessa ja suosivat tunnistamistasi. Tulet huomaamaan, että se sisältää sisäisen pidikkeen niille, jotka haluavat käyttää silmälaseja ulkoalueella. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä. Perustuen Auric kypärä, kehitetty puisto ja putkien luvattoman hyödyntämisen Auric Cut on mukautettu tarjoamaan monipuolisia kypärä mistään ilmaiseksi hiihtäjä, tai off piste. Multi vaikutus EPP liner yhdistettynä kova ABS kuori antaa erinomaisen suojan on kestävä rakenne. Säätö järjestelmä tarjoaa istuvuuden ja ilmanvaihto on helppo säätää ulkoa sulkea ilmavirtaus kylmissä olosuhteissa tai avaa sitä rasittava nousut tai lievempiä päivää. Sisustus on kehitetty tarjoamaan korkea säädettävissä mukavuutta ja irrotettava silmälasit leikkeen tarjoaa turvallisen kiinnityksen niille, jotka haluavat päällään silmälasit ulkopuolelle kypärän.

Ominaisuudet:

Multi vaikutus EPP liner.

Tukeva ABS kuori.

Säädettävä ilmanvaihto.

Goggle tuuletusaukot evakuoida höyryä suojalasit.

Sisäinen padding turvallisen ja mukavan istuvuuden.

Koko säätöjärjestelmä mukava ja turvallinen istuvuus.

Irrotettava goggle leike.


Haluatko lisää hiihto tuotteita POC:lta? snowinn:sta, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, kuten POC Kypärä Auric Cut. Tällä hetkellä POC Kypärä Auric Cut on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki hiihtovarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet POC Kypärä Auric Cut

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen

-

Kypärä sopii erinomaisesti. Erinomainen hinta. Luotettava kauppa ja nopea toimitus.

...

-

Kaikki kuvatulla tavalla. Upea kypärä. SUOSITAN !!!

Vaimo suoritti oston

-

Paras kypärä, söpö muoto, erittäin kevyt ... Siellä on ilma-aukko, joka on erittäin hyvä ilmanvaihto. Ulkonäkö on erittäin mukava. Hinta on hyvä. Ml-koko sopii erittäin hyvin 57cm: n päähän. Lähetetään turvallisesti ja oikein ...

Yläohjaus

-

Super Helm. Gute Passform. Gute Lüftung. M für 56 cm.

Huipputuote, mutta kohtalainen info snowinnilta

-

Tuote on huippua: Tilauksen saaminen vie ikuisesti. Tulee ulkomailta - päivityksiä ja tilaa on vaikea saada / nähdä. Tuote saapuu vihdoin kauniisti, Tuote on kärjessä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up