up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360POC Kypärä Auric Cut
  • Play videoPOC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
  • POC Kypärä Auric Cut
POC
360

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

POC Kypärä Auric Cut

plus

POC Kypärä Auric Cut

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus POC Kypärä Auric Cut

Auric Cut on POC-aikuisten kypärä , joka on ihanteellinen suojaamaan päätäsi ulkona tapahtuvilta onnettomuuksilta. Mallissa on päällyste, joka suojaa päätäsi pitkään,

POC-kypärän muotoilu on säädettävissä, ja siinä on ilmanvaihto, jonka voit mukauttaa auki ja kiinni, sopeutuen kuumiin tai kylmiin olosuhteisiin. Versiossa on LED-valo. Sisällä siinä on vaahtomuovivuori, joka parantaa mukavuutta ja on myös irrotettava puhdistusmekanismin helpottamiseksi.

Mallissa on fluoresoivia yksityiskohtia heijastavilla tarroilla, jotka parantavat lasten näkyvyyttä heikossa valaistuksessa ja suosivat tunnistamistasi. Tulet huomaamaan, että se sisältää sisäisen pidikkeen niille, jotka haluavat käyttää silmälaseja ulkoalueella. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä. Perustuen Auric kypärä, kehitetty puisto ja putkien luvattoman hyödyntämisen Auric Cut on mukautettu tarjoamaan monipuolisia kypärä mistään ilmaiseksi hiihtäjä, tai off piste. Multi vaikutus EPP liner yhdistettynä kova ABS kuori antaa erinomaisen suojan on kestävä rakenne. Säätö järjestelmä tarjoaa istuvuuden ja ilmanvaihto on helppo säätää ulkoa sulkea ilmavirtaus kylmissä olosuhteissa tai avaa sitä rasittava nousut tai lievempiä päivää. Sisustus on kehitetty tarjoamaan korkea säädettävissä mukavuutta ja irrotettava silmälasit leikkeen tarjoaa turvallisen kiinnityksen niille, jotka haluavat päällään silmälasit ulkopuolelle kypärän.

Ominaisuudet:

Multi vaikutus EPP liner.

Tukeva ABS kuori.

Säädettävä ilmanvaihto.

Goggle tuuletusaukot evakuoida höyryä suojalasit.

Sisäinen padding turvallisen ja mukavan istuvuuden.

Koko säätöjärjestelmä mukava ja turvallinen istuvuus.

Irrotettava goggle leike.


POC Kypärä Auric Cut erikoistarjous on sinua varten! Käy snowinn:ssa, kun haluat uusia hiihtovarusteesi. snowinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten POC, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Kypärättuotteet.

Ominaisuudet POC Kypärä Auric Cut

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Snow poc kypärä

-

Erinomainen tuote, hyvin tuuletettu ja erinomainen tuuletusaukkojen sulkemisjärjestelmä. Erittäin mukava ja hyvin viimeistelty. Erinomainen toimitus ja pakkaus.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up