up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss
  • Play videoPOC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss
  • POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss
POC
360

POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss

plus

POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss

Tuotekuvaus POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss

POCito Iris Zeiss on POC- luminaamio lapsille, jolla on tärkeät suojaominaisuudet. Malli sisältää pehmeän PU-kehyksen, joka mahdollistaa linssien paremman sovittamisen kasvoihisi.

Tämän mallin muita ominaisuuksia ovat se, että sen sisäosassa on silikonikahva, joka auttaa pitämään lasit paikallaan. Linssissä on oranssi sävy, joka lisää kontrastia hämärässä.

Lasten POC-urheilulasit ovat saatavana fluoresoivina väreinä, jotka mahdollistavat lastesi paremman tunnistamisen. Siinä on myös heijastavia laastareita, jotka auttavat pitämään lapsesi näkyvissä heikosta valaistuksesta huolimatta. Mallia on saatavana kahtena fluoresoivana värinä: vaaleanpunainen ja oranssi. POCito Iris on suunniteltu ja kehitetty lapsille, mutta on samoja ominaisuuksia kuin aikuisten versiot ja monipuolinen tuplalinssi parantaa kontrastia ja suojaus. Laseja on pehmeä PU runko Kolmikerroksinen vaahtomuovi optimaalisen istuvuuden ja silikonia pito sisäpuolella hihna varmistaa ne pysyvät täysin paikallaan. Saatavana Fluoresoivat värit ja heijastava laikkuja näkyvyyden parantamiseksi. POCito Iris mukana Sonar oranssi linssi kohentamiseksi kontrastin hämärässä.

Ominaisuudet:

Ripel - Hydrofobisten ja oleophobic hoitoa.

POCito Lapset erityinen.

Polykarbonaatti (PC) ulompi objektiivi.

Selluloosapropionaatista (CP) sisempi linssi.

Anti tyhjästä ja anti sumu käsitelty.

Kolmikerros vaahtoa.

Silikoni ote sisäpuolella hihnalla.

Yhteensopiva muiden pienten Iris objektiivit.

Heijastinmerkki parantaen näkyvyyttä.


POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, hiihto verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss. Laskettelulasit tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet POC Hiihtolasit Pocito Iris Zeiss

Linssityyppi
Linssikategoriat
Väri
Sukupuoli
Ikä
OTG

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Poc

-

Erittäin tyytyväinen! Olin hyvin luotettu ostoksia sivusto!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up