up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPlum Hihna
  • Plum Hihna
  • Plum Hihna
  • Plum Hihna

Plum Hihna

Plum Hihna

Plum Hihna

plus
Plum

Plum Hihna

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Plum Hihna

Pari talutushihna snap koukku.

Tekniset tiedot:

Paino: 60 g la paire / per pari

Rupture: 70 kg


Jos etsit korkealaatuisia Tarvikkeet ja varaosat tuotteita, siinä tapauksessa Tarvikkeet ja varaosat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Plum Hihna:a, jonka tämänhetkinen hinta on 30.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. snowinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia hiihto varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Plum Hihna:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Plum Hihna

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyödyllinen talutushihna

-

Kiinnitän kiipeilyvaljaisiin vasara, pora, valokuvakamera ja mutterinäppäin. Talutushihna ulottuu mukavasti yli 105 cm, tämä on oma vaatimukseni käsitellä työkaluja oikein. Onko pieni sijoitus, jotta vältetään vuoristossa / krageissa esineiden välttäminen, joilla on paljon suurempi arvo ja joskus välttämätöntä selviytymiselle.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up