up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPlum Crampons 90 Mm
  • Plum Crampons 90 Mm

Plum Crampons 90 Mm

plus
Plum

Plum Crampons 90 Mm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Plum Crampons 90 Mm

Erittäin nopea, ei ole tarpeen tämän järjestelmän avulla liu'uttaa koukkuja sidontapuolella laittamalla se paikalleen! Sinun tarvitsee vain asettaa kouru 90 asteen kulmassa sitomisen yläpuolella. Vähemmän kulumista sijoittelun aikana, joten pienempi riski rikkoa kouru. Käytä vain PLUM-kouruja PLUM-sidoksilla. Käytä vain alkuperäisiä kouruja, mittoja, jotka on sovitettu hiihtoon, vain lumisilla nousuilla eikä koskaan kiviä, kovaa maata tai puhdasta jäätä.

Suunnitteletko Plum Crampons 90 Mm:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi snowinn:n, hiihtokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 70.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! snowinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Plum-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla hiihto tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Plum Crampons 90 Mm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Vakaa

-

tämä kohde on vakaa ja kevyt

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up