up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPlum Crampons 110mm
  • Plum Crampons 110mm

Plum Crampons 110mm

plus
Plum

Plum Crampons 110mm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Plum Crampons 110mm

Huippunopea, ei ole tarpeen tämän järjestelmän liu'uttaa jääraudat sivussa sitovan laittaa sen paikalleen! Sinun tarvitsee vain asennossa jääkenkä 90 asteen kulmassa yläpuolella binding.Less kulumisesta aikana sijoitus siten pienempi riski rikkoa jääkenkä.

Tutustu nyt hiihto valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Plum-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. snowinn:sta, omasta hiihto verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Plum tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Plum Crampons 110mm. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Plum Crampons 110mm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up