up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel
  • Play videoPetzl Crampons Sarken Leverlock Universel
  • Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel
  • Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel
  • Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel
Petzl
360

Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel

Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel

Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel

plus

Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel

Tuotekuvaus Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel

Tekninen vuorikiipeily jääraudat, jossa LEVERLOCK UNIVERSEL siteet. T: n muotoisen etu- pistettä on suunniteltu erinomaisen levinneisyys kovaa jäätä ja mukavuutta sekoittaa maastossa, samalla vankka ostaa lumessa.

Yksityiskohtainen kuvaus

Kuvaus

Tekninen jääraudat:

ohut, jäykkä ja erittäin vahva runko

kevyt

T muotoinen edessä pistettä on suunniteltu erinomaisen levinneisyys kovaa jäätä ja mukavuutta sekoittaa maastossa, samalla vankka ostaa lumessa

LEVERLOCK UNIVERSEL siteet: yhteensopiva kaikkien vaellus ja vuorikiipeilyä saappaat taka welts; komponenttien (FIL tai FLEX) ne sovitettavissa kaikentyyppisiin boot toe (tai ilman welts)

ANTISNOW järjestelmä, mukana jääraudat, rajoittaa lumen kertyminen tahansa lumiolosuhteissa

tekniset tiedot

Pisteiden määrä: 12

Boot koot: 36 50

Sertifiointi (t): CE, UIAA


Löydä suosikki Talviurheiluvarusteetmallisi ja nauti hiihtosta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel:n. Jos sinulla kysyttävää Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä hiihtoasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Petzl Crampons Sarken Leverlock Universel

Väri
Jääraudan tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Sarkan, tehokas ja kevyt

-

Nämä pisteet erottuvat toisistaan: Automaattinen / Puoliautomaattinen mahdollisuus, erinomaiset aggressiiviset etukärjet jäällä, kova lumi, sekalaiset ja jyrkät rinteet, tärkeät toissijaiset kärjet, keveys ja edullinen hinta. Kuten mutta: Niissä on hienosäätö tangossa ja kolminkertainen takareikä kantapään säätöpyörän puutteen kustannuksella, pidän jälkimmäisestä.

Odličn

-

Wawww niin vahvaa terästä, kevyt, hyvin jalkani la sportiva saappaat, nopea toimitus jopa jouluna ja uudenvuoden aikaan sain sen 11 päivässä Sloveniaan

Krampit

-

Erittäin hyvälaatuinen materiaali. Ei muuta kuin kokeilemaan tänä talvena.

Moniarvoinen

-

Markkinoiden monipuolisin!

Erinomainen

-

Ne ovat erittäin hyviä materiaaleja, ja ne voidaan helposti muuntaa automaattisiksi

Laatu, kevyt ja puoli- tai automaattinen.

-

Näet hyvät materiaalit, hyvin teroitetut piikit, helpon sopeutumisen, kevyemmät kuin muut samanhintaiset mallit. Ainoa vika on, että ne eivät tuo kantolaukua.

Loistava

-

hyvä laatu kokeilla mahdollisimman pian :) hyvä hinta; liian huono, ei ole purppuraa, mutta se on tuote, joka ei tarjoa pussia, vain haittapuoli.

Petzl sarken

-

Nopea toimitus mainostettuna. Crampons, joiden maine on vakiintunut. Erittäin hyvä suorituskyky / paino kompromissi

Egy jó választás

-

Könnyű, és vahv kivitel. Useita käyttötavoitteita bakancstól, a tartozékok szuperek

Crampons

-

odotusteni mukaisesti

Monipuolinen puristin

-

Hyvä yleiseen vuorikiipeilyyn (piikkien kulkeminen, kävely jäätiköllä) sekä tekniseen käyttöön pystysuoralla jäällä. Monipuolisuus on syy, miksi ostin ne. Ehdottomasti suositella.

Crampons

-

Ne sopivat hyvin. Erittäin hyvä tuote

Tarttuva ja helppo

-

Upea tuote !!!

Tarttuva ja helppo

-

Erittäin helppo sovittaa nykyisiin saappaani - valinnainen varvassidonta tarkoittaa, että ne mahtuvat sekä B2- että B3-saappaani. Ensimmäinen testi suunniteltu ensi viikonloppuna!

Keskikorkeatasoinen klassinen ja tekninen vuorikiipeily

-

Erinomainen tekninen, mutta monikäyttöinen runko. Cramponin etuosa on kiinteä ja mahdollistaa erinomaisen etenemisen jäällä ja sekoitettuna.

Kappale crampons

-

Erittäin hyvät, ne sopivat hyvin ja niillä on monia mahdollisuuksia sopeutua mahdollisimman hyvin kyseisen maaston tyypin mukaan.

Tekniseen kiinnitykseen ja helppoon jääkiipeilyyn

-

+ kevyt, vahva rakenne - sopii la sportiva g2 sm ei ole paras

Petzl sarken leverlock universel

-

Erinomainen kallio, vaivalloinen, tyylikäs, monipuolinen ankkuri, joka tekee puoliautomaatista tai kaiken automaattisen, riippuen siitä, mitä käyttää. Peccato che lo smontaggio del fissaggio anteriore è un po 'difficoltoso.

Hyvä tuote

-

erinomainen

Jääraudat

-

Se oli halpaa ostaa

Kissat

-

Laatu on super! parhaan valon sopien kengät hirssi 8000 (vain on olemassa pelko, että milletovskaya kantapää on erittäin pehmeää takareunaan kissojen kissojen on 2 antennit, jotka keräävät vain alaosan kantapään kun pimeässä, ja lapaset pukeutua, on olemassa vaara. - pikku kantapää murskata). hinta chic, toimitus, jopa ennen sovittuun aikaan. Ainoa ehto - mukana ei laukku kissoille! mutta yleensä erittäin tyytyväinen.

Petzl

-

Loistava tuote edulliseen hintaan!

Front lohko vaihdettavissa

-

Tämä Crampon hankittiin jääkiipeilyä. Koska etu- lohko voidaan vaihtaa edessä lohkon Bassac liikepituuden mielestäni mitä ostaa. Hinta on myös suositeltavaa kohtuulliseen.

Petzl sarken jääraudat

-

Suuri ympäri jääkenkä, hyvin suunniteltu ja vaatimaton paino. Nyrkit monenlaisia ​​saappaat ja doesn't vaativat työkaluja säätää kentällä. Hyvä suunnittelu jyrkkää lunta, jäätä ja jopa sekoittaa maastossa. Trekkinn oli suuri käsitellä, yksinkertaisesti ostaa ja edulliseen hintaan. Tallennetut noin 25% jopa kansainvälisen merenkulun yli ostaa niitä Yhdysvalloissa.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up