up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPeak performance Housut Tenderfrost
  • Peak performance Housut Tenderfrost
  • Peak performance Housut Tenderfrost
  • Peak performance Housut Tenderfrost
Peak performance

Peak performance Housut Tenderfrost

Peak performance Housut Tenderfrost

Peak performance Housut Tenderfrost

plus

Peak Performance Housut Tenderfrost

Tuotekuvaus Peak performance Housut Tenderfrost

Kun yhdistät kodikkaan, hengittävän Thermocool® -eristeen ja Gore Tex®: n kovien sääsuojaominaisuuksien kanssa, saat pari hiihtohousuja, joista voit luottaa kerta toisensa jälkeen.

Niillä on hyvät vedenpitävät ominaisuudet, jotta ne eivät pääse lumiin, sateisiin tai sateisiin. Ne ovat myös tuulenpitäviä ja hengittäviä sisäpuolelta ulospäin, mikä antaa sinulle vaikuttavan lämmön säätelyn.

Ja kaikki tämä on puhdasta, urheilullista siluetti, joka näyttää yhtä hyvältä kuin se toimii.

Gore.

Tex® 2L -kuori ThermoCool®-tyyny Kierrätetty polyesterivuoraus Täyttövoima / pehmustepaino: Täyte: 80gr / m2 Normaali istuvuus Brodeeratut logot WR-vetoketjut Nivelpolvet Kaksi käsitaskua Säädettävät vyötäröt Irrotettavat housut Napsauttavat järjestelmää Lumikenkarit Vahvistus alaosassa Recco ® -järjestelmä Vesisamma : 28 000 mm hengittävyys: 9 RET.
Älä odota enää pidempään ja osta Peak performance Housut Tenderfrost. Jos sinulla on kysyttävää Peak performance Housut Tenderfrost:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä snowinn yhteydenottosivumme kautta. snowinn tarjoaa erityisen kokoelman Naisten vaatteettuotteita hiihto:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Naisten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Housut varusteilla.

Ominaisuudet Peak performance Housut Tenderfrost

Vuodenaika
Pituus
Väri
Ominaisuudet
Housujen tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up