up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOutdoor research Pipo Whiskey Peak
  • Outdoor research Pipo Whiskey Peak

Outdoor research Pipo Whiskey Peak

plus
Outdoor research

Outdoor Research Pipo Whiskey Peak

Tuotekuvaus Outdoor research Pipo Whiskey Peak

Keitetty WOOL klassinen tyyli pitää lämpimänä Rakennettu uskomattoman kylmissä olosuhteissa, keitetty villa Whiskey Peak pipo pitää lämpimänä, kun näyttää hyvältä. Fleece vuorattu korva bändi pitää kutina tekijä alhainen joten tämä koko talven suosikki. Innoittamana huippu 6000 metrin korkeuteen Rogue River National Forest, tämä ei nonsense kylmällä säällä pipo lämmittää milloin tahansa korkeudessa.

Tekniset tiedot:

Kangas Suorituskyky: Microfleece korvapanta Vuori, hengittävä, siirtävä

Suunnittelu Ominaisuudet: Segmentoitu Crown Construction, Vintage Logo Patch, keinonahka

Kangas: 100% keitetty lampaanvillaa, 100% polyester microfleece korvapanta

Paino (oz./g): 1.8oz / 52g (One Size)


Jos olet kiinnostunut Outdoor research:n Pipo Whiskey Peak tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Outdoor research-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Outdoor research suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Outdoor research Pipo Whiskey Peak jo tänään!

Ominaisuudet Outdoor research Pipo Whiskey Peak

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Muistaa

-

Korkki on hyvä. Tilasin seuraavan kauden, joten en voi sanoa laillisesti kylmästä. Istuu hyvin paikan päällä. Tosiasia on, että internetissä olevat kuvat luovat jonkinlaisen ei-riittävän tunteen. No, ymmärrät. Villa, jo kunnolla. Yleisesti ottaen voin suositella.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up