`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Velocity

Odlo Velocity

  • Odlo Velocity
  • Odlo Velocity
  • Odlo Velocity

Odlo Velocity

Tuotekuvaus Odlo Velocity

ODLO: n miesten Velocity-takki on lopullinen valinta hiihtoretkimatkoihin tai uusien henkilökohtaisten bestsereiden etsimiseen rinteillä. Tämä urheilullisessa muodossa kehitetty, joustavilla hihansuilla ja innovatiivisella saumattomalla tekniikalla varustettu korkealaatuinen takki tarjoaa erinomaisen suojan tuulta vastaan ilman mitään irtotavaraa, mikä antaa sinulle täydellisen liikkumisvapauden työntää itsesi rajaan. Vetoketjullinen tasku on erinomainen henkilökohtaisten esineiden turvalliseen säilyttämiseen tien päällä. Iskevätkö rinteitä tai puutut uusiin polkuihin, tee miehillesi Velocity-takki tänä talvena.

Ominaisuudet:

Saumaton tekniikka

Integroitu tuulensuoja

Tiukasti asennettu mansettiliuos

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 69% polyesteri, 20% polyamidi, 11% elastaani vuori: 100% polyesteri

tekniikka:

LIGHT tarjoaa optimaalisen mukavuuden kaikissa tilanteissa ja kaikissa sääolosuhteissa koko vuoden ajan. Monipuolinen ympäri vuoden urheiluvaatteet.

Erinomaiset kosteutta imevät ominaisuudet.

Korkea hengittävyys

Nopeasti kuivuva

Maksimi mukavuus

Nopea kosteuden kuljetus

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Ei rumpukuivausta

Älä silitä

Älä kuivapuhdista


Odlo Velocity on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Takittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset snowinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Odlo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Odlo Velocity

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Odlo

-

Täydellinen! Erinomainen laatu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje