`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Velocity

Odlo Velocity

  • Odlo Velocity
  • Odlo Velocity
  • Odlo Velocity

Odlo Velocity

Tuotekuvaus Odlo Velocity

ODLO: n miesten Velocity-takki on lopullinen valinta hiihtoretkimatkoihin tai uusien henkilökohtaisten bestsereiden etsimiseen rinteillä. Tämä urheilullisessa muodossa kehitetty, joustavilla hihansuilla ja innovatiivisella saumattomalla tekniikalla varustettu korkealaatuinen takki tarjoaa erinomaisen suojan tuulta vastaan ilman mitään irtotavaraa, mikä antaa sinulle täydellisen liikkumisvapauden työntää itsesi rajaan. Vetoketjullinen tasku on erinomainen henkilökohtaisten esineiden turvalliseen säilyttämiseen tien päällä. Iskevätkö rinteitä tai puutut uusiin polkuihin, tee miehillesi Velocity-takki tänä talvena.

Ominaisuudet:

Saumaton tekniikka

Integroitu tuulensuoja

Tiukasti asennettu mansettiliuos

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 69% polyesteri, 20% polyamidi, 11% elastaani vuori: 100% polyesteri

tekniikka:

LIGHT tarjoaa optimaalisen mukavuuden kaikissa tilanteissa ja kaikissa sääolosuhteissa koko vuoden ajan. Monipuolinen ympäri vuoden urheiluvaatteet.

Erinomaiset kosteutta imevät ominaisuudet.

Korkea hengittävyys

Nopeasti kuivuva

Maksimi mukavuus

Nopea kosteuden kuljetus

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Ei rumpukuivausta

Älä silitä

Älä kuivapuhdista


Jos haluat ostaa Odlo:n parhaita Miesten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! snowinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Odlo:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista hiihtotuotteistamme, kuten Odlo Velocity. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Odlo Velocity kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Odlo Velocity

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje