`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Skadi

  • Odlo Skadi
  • Odlo Skadi

Odlo Skadi

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Odlo Skadi

Suunnitellessaan valikoiman lisävarusteita, jotka tarjoavat täydellisen suojan missä tahansa ympäristössä, Odlo on luonut tämän muodon sopivan Fast & Light-visiirin monenlaiseen monitieteiseen urheiluun. Leikkaus allekirjoitukseltamme Kevyestä kankaasta, joka on kehitetty sähköverkkopaneelista ja suorituskykyisestä timanttikudoksesta, tämä unisex-visiiri tarjoaa kevyen tunteen ja muodon sopivan muodon. Monikäyttöinen muotoilu, joka on suunniteltu jokapäiväiseen urheilun harrastajalle, tässä toiminnallisessa korkissa on ergonominen paneelirakenne ja strategiset mesh-paneelinsisäkkeet parantamaan hengittävyyttä. Tämä maastovaruste, tämä kaareva reunahattu miehille ja naisille, on luotu integroidulla hihnapannalla erityisen kosteuden hallintaa varten ja säädettävällä tarranauhakiinnityksellä, joka sopii erilaisiin pään ympärysmittoihin.

Ominaisuudet:

Kevyt kangas

Mesh-insertit hengittävyyttä varten

Heijastimet lisäävät turvallisuutta

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 100% polyesteri insertti II: 100% polyesteri

Technologies:

KÄYTÄVÄT KÄYTÖN PERUSTAMISEN JÄSENYYS:

ODLO on Fair Wear -säätiön (FWF) jäsen, jolla on johtajan asema ja joka pyrkii parantamaan tekstiiliteollisuuden työoloja maailmanlaajuisesti.

FWF varmistaa, että tuottajat noudattavat käytännesääntöjään ja tekevät tarvittavia parannuksia. Monen sidosryhmän aloitteena FWF: n riippumattomuus taataan, koska sitä hallitsevat ammattiliitot, kansalaisjärjestöt ja yritysjärjestöt. Läpinäkyvyys ja vastuuvelvollisuus ovat organisaation keskeisiä periaatteita.

valo:

korkea hengittävyys

nopeasti kuivuva

maksimaalinen mukavuus

nopea kosteuden kuljetus

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Ei rumpukuivausta

Älä silitä

Älä kuivapuhdista


Täydennä tilauksesi Odlo Skadi:lla, jonka löydät Miesten vaatteet kokoelmastamme Päähineet tuotteiden joukosta. Selaa myös muita hiihto kategorioita snowinn:ssa, joka on oma hiihtovarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Päähineet varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla snowinn:ssa!

Ominaisuudet Odlo Skadi

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje