`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Seamless Soft

Odlo Seamless Soft

  • Odlo Seamless Soft
  • Odlo Seamless Soft
  • Odlo Seamless Soft

Odlo Seamless Soft

Tuotekuvaus Odlo Seamless Soft

Osoita heille, mitä olet tehnyt tällä kaudella, ODLO: n naisellinen ja hauska saumaton pehmeä urheilukerros, täydellinen kuntosali ja urheilukumppani aktiivisille naisille. Täydellinen saumaton tuki tässä upeassa vyötärönauhassa, joka on yhtä koristeellinen kuin se on dynaaminen. Saumattomat integroidut toiminnalliset alueet tarjoavat ylimääräistä tukea, kun tarvitset sitä eniten, samalla kun tarjoat liikkumisvapautta, jotta voit venyttää, ajaa, hypätä ja vahvistaa mukavuutta. Käänteinen muotoilu antaa sinulle kaksi kertaa enemmän muotoiluvaihtoehtoja, jotta voit vaihtaa sen, kun haluat muutoksen. Tukea varten, joka on hauskaa ja imarteleva, pääset saumattomaan naisten pehmeään urheilualusliinaan.

Ominaisuudet:

Saumaton integroitu toiminta-alue

Rintarakenne sivuilla ylimääräistä tukea varten

Täydellinen muoto jokaisen huipun takia, koska se on rakennettu takaa

Tekniset tiedot:

60% polyamidia, 30% polyesteriä, 10% elastaania

tekniikka:

Oekotex:

Odlo's Functional Underwearissa on Oeko Tex® -merkki ”Confidence in Textiles”, joka todistaa Oek Tex Standard 100 -standardin mukaisesti haitallisten aineiden testatut tekstiilit. Tuote täyttää nykyiset ihmisen ekologiset vaatimukset: ei syöpää aiheuttavia ainesosia, ei formaldehydiä, ei allergiaa aiheuttaa väriaineita, ihon ystävällinen pH-arvo.

Vaikutus:

Luonnonhajujen esto Hopea-ionipartikkelit, jotka on ommeltu tekniikassa.

Fairwear:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO on Fair Wear -säätiön (FWF) johtaja, joka pyrkii parantamaan tekstiiliteollisuuden työoloja maailmanlaajuisesti. FWF varmistaa, että tuottajat noudattavat käytännesääntöjään ja tekevät asianmukaisia parannuksia. FWF: n riippumattomuus taataan monien sidosryhmien aloitteesta, koska sitä ohjaavat ammattiliitot, kansalaisjärjestöt ja yritysjärjestöt. Avoimuus ja vastuuvelvollisuus ovat organisaation keskeisiä periaatteita.

Hoito:

Koneen pesu Lämmin [40 °]

Ei saa valkaista

Ei rumpukuivausta

Älä silitä

Älä kuivapuhdista


Oletko kiinnostunut Odlo Seamless Soft:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla snowinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Odlo Seamless Soft:sta tuotekuvauksineen yms. Odlo on yksi parhaista hiihtomerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Naisten vaatteettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Odlo Seamless Soft

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Pehmeä materiaali ja erittäin hyvä tuki

-

Rakastan sitä, koska se on erittäin pehmeää materiaalia ja tarjoaa erittäin hyvää tukea treenaamisen aikana. Takaosa näyttää todella kauniilta.

Urheilu rintaliivit

-

Vaimo antoi sille 5 tähteä, confy, saumaton, quik-kuivaus suhteellisen kohtuulliseen hintaan.

Moitteeton

-

Erittäin hyvä materiaali. Suosittelen sitä. Onneksi olkoon

Odlo saumaton pehmeä musta s

-

Mahtava kärki. Tiheä kangas, pitää muodonsa hyvin, ei paista läpi, ei liioin. Upeat harjoitusvaatteet. Suosittelen sitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje