`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Millennium

  • Odlo Millennium
  • Odlo Millennium

Odlo Millennium

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Odlo Millennium

Odlo: n kääntyvä unisex Magic Knit-hattu on unisex ja siinä on pehmeä, hieno neulottu joustava materiaali, joka antaa käyttäjälle optimaalisen mukavuuden ja komea, liukumaton istuvuus riippumatta siitä, mikä on pään koko. täydellinen sekoitus tyyliä ja käytännöllisyyttä edulliseen hintaan ja se on todella monipuolinen, koska voit helposti taittaa pääpannan säätääksesi tarpeen mukaan.Magic Knit on saatavana useissa väreissä, mukaan lukien laivasto, khaki-kääntö, musta ja harmaa kääntöpuoli ja khaki mustalla kääntöpuolella. Erottuva Odlo-brändäys on kudottu jokaiseen. Joten jos lyöt rinteitä, lähtee aamuajoon tai vain suuntaan kauppoihin, Magic Knit on juuri se - taikuus!

Ominaisuudet:

Pehmeä hieno neulottu joustavuus

palautuva

Kuuden tikanrakenne

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 95% akryyli, 4% polyamidi, 1% elastaani Pääkangas 2: 95% akryyli, 4% polyamidi, 1% elastaani-insertti I: 100% akryylisetti II: 100% akryyli

Technologies:

KÄYTÄVÄT KÄYTÖN PERUSTAMISEN JÄSENYYS:

ODLO on Fair Wear -säätiön (FWF) jäsen, jolla on johtajan asema ja joka pyrkii parantamaan tekstiiliteollisuuden työoloja maailmanlaajuisesti.

FWF varmistaa, että tuottajat noudattavat käytännesääntöjään ja tekevät tarvittavia parannuksia. Monen sidosryhmän aloitteena FWF: n riippumattomuus taataan, koska sitä hallitsevat ammattiliitot, kansalaisjärjestöt ja yritysjärjestöt. Läpinäkyvyys ja vastuuvelvollisuus ovat organisaation keskeisiä periaatteita.

Erittäin toimiva urheiluvaate, erinomainen lämmöneristys, joka pitää kehon lämpimänä, kun se on kylmä ulkona. Kankaan tehokkailla kosteutta siirtävillä ominaisuuksilla iho pidetään kuivana ja lämpimänä. Lämmin lämpölaatu on ihanteellinen kaikkeen talviharrastukseen.

ODLO: n toiminnallisissa alusvaatteissa on Oeko Tex® -merkintä “Confidence in Textiles”, joka todistaa haitallisille aineille testatut tekstiilit Oek Tex -standardin 100 mukaisesti. Tuotteemme täyttää nykyiset ihmisen ekologiset vaatimukset: ei syöpää aiheuttavia aineosia, ei formaldehydiä, vapaa allergioita aiheuttavien väriaineiden ihoystävällinen pH-arvo.

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Rumpukuivaus Normaali matala lämpö

Älä silitä

Älä kuivapuhdista


Älä odota enää pidempään ja osta Odlo Millennium. Jos sinulla on kysyttävää Odlo Millennium:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä snowinn yhteydenottosivumme kautta. snowinn tarjoaa erityisen kokoelman Miesten vaatteettuotteita hiihto:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Miesten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Päähineet varusteilla.

Ominaisuudet Odlo Millennium

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje