up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOdlo Lyhythihainen T-paita Crew Cubic
  • Odlo Lyhythihainen T-paita Crew Cubic

Odlo Lyhythihainen T-paita Crew Cubic

plus
Odlo

Odlo Lyhythihainen T-paita Crew Cubic

Tuotekuvaus Odlo Lyhythihainen T-paita Crew Cubic

Kuutio-alusvaatteet paita naisille on tyylikäs, varustettu, lyhythihainen miehistö paita, joka on neljä perus- ja "trendikäs" värejä. Siinä on ilmasto säännellään ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen ympäri vuoden väliasut useita urheilu ja aktiivinen ulkoiluun. "Cubic" tulee erityinen kuutio neulottu materiaalin rakenteesta, joka tosiasiassa vähentää pinnan välinen kosketus käyttäjän ihon ja itse materiaali. Tuloksena on materiaalia, joka ei tartu ihoon ja joka tarjoaa erinomaisen liikkumisvapauden ja optimaalisen käyttäjän mukavuutta. Mitä enemmän, ilma tallennettu kuutio rakenne tarjoaa tehokkaan eristyksen, joka varmistaa erinomaisen elin ilmastointi. Lisääminen Effect Odlo kangas tekniikka takaa käyttäjälleen tuntea tuoreempaa ja vähemmän itsestään tietoinen kuitenkin rasittava niiden exertions ansiosta Effect n, hopea pohjainen antibakteerisia ominaisuuksia, jotka voidaan torjua tehokkaasti hajua takia hiki. 3 D neulominen rakenne pitää erinomainen, tiukalla muoto elin, joka tukee hoikka, litteät ompeleet ja CUBIC loistava siirtävä ja kuivumisominaisuuksiltaan varmistaa saat kuivuvat nopeasti pysyä ennallaan.

Ominaisuudet:

Body ilmasto säännellä paita erinomainen siirtävä ja kuivaus ominaisuuksia.

Ilmaston sääntely, ole kangasta tarttumista runkoon, erinomainen kosteuden hallinta, nopeasti kuivuva kangas

Korkea ilmaston säätelyssä johtuu 3 D Neuletekniikka

Ympäri vuoden laatu

Vaikutus Odlo

Haju estämällä kuituja

Tekniset tiedot:

materiaali:

kuutio Effect

100% PES, 3 D neulominen rakenne


Jos etsit Odlo Lyhythihainen T-paita Crew Cubic:a, tänään on onnenpäiväsi. snowinn:ssa, omassa hiihtoverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten vaatteet tuotteet. snowinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman T-paidat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän T-paidat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Odlo Lyhythihainen T-paita Crew Cubic

Hihatyypit
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up