up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Odlo Housut Logic Sly
  • Play videoOdlo Housut Logic Sly
  • Odlo Housut Logic Sly
  • Odlo Housut Logic Sly
  • Odlo Housut Logic Sly
  • Odlo Housut Logic Sly
Odlo
360

Odlo Housut Logic Sly

Odlo Housut Logic Sly

Odlo Housut Logic Sly

Odlo Housut Logic Sly

plus

Odlo Housut Logic Sly

Tuotekuvaus Odlo Housut Logic Sly

Sly Ski housut naisille ovat täydellinen osatekijä Sly naisten ski takki. Ne suojaavat sinua täysin elementtejä tyylillä kun olet hiihto ja ovat erittäin käytännöllinen. Nämä housut on Primaloft Ympäristöystävällinen materiaali teknologiaa, joka tarjoaa äärimmäisen eristyksen kylmältä pienellä irtotavarana. Sly Ski housut tulevat valikoima valkoinen, kulta, harmaa tai vihreä, ja ovat täysin vedenpitävä ansiosta sisällyttämistä Logic vedenpitävä 2l. Ne ovat myös erittäin hengittävä, pitää sinut mukava ja kosteuden ilmaiseksi, kun aktiivinen pitkiä aikoja. Sekä virheetön muotoilu ja kehittynyt teknologia, nämä housut, on useita käteviä ominaisuuksia, kuten irrotettavat olkaimet, vedenpitävä puoli vetoketjut tuuletusta varten ja integroitu lumilukot estää lumen täyttämällä saappaat kun olet syvässä kamaa. Mukana on myös vetoketjullinen reisitasku mitään ehkä käyttää, kun liukua lumen tyylikkäästi ja mukavasti.

Ominaisuudet:

LOGIC vedenpitävä 2L, eristetty Primaloft ECO

Erittäin hengittävä ja hyvä lämmöneristys

Vedenpitävä puoli vetoketjut tuuletusta varten ja kaksi vetoketjullista käsitaskua

Irrotettavat olkaimet

Integroitu lumilukot ja CORDURA scuff vartijat

Vetoketjullinen reisitasku

Tekniset tiedot:

Materiaali Kuvaus: LOGIC SOFT tavallinen 2 LAYER


Suunnitteletko Odlo Housut Logic Sly:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi snowinn:n, hiihtokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 122.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! snowinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Odlo-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla hiihto tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Odlo Housut Logic Sly

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up