`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Aeolus

Odlo Aeolus

  • Odlo Aeolus
  • Odlo Aeolus
  • Odlo Aeolus
  • Odlo Aeolus

Odlo Aeolus

Tuotekuvaus Odlo Aeolus

Uusi ODLO: n Aeolus-takki on lopullinen kylmän ajan kerrosratkaisu pohjoismaisille hiihtäjille, jotka eivät halua antaa talviosien hidastaa niitä. ODLO: n kehonkuvaustekniikalla kehitetty korkealaatuinen takki pitää sinut lämpimänä tarvittaessa, mutta antaa kehon hengittää taistellessasi kylmästä. Pehmeä fleecekangas tarjoaa optimaalisen mukavuuden pitkillä retkillä, kun taas urheilullinen istuvuus vähentää irtotavaraa minimiin ja mahdollistaa täyden liikkeen. Erittäin toimiva pienimmissäkin yksityiskohdissa, takki sisältää myös kaksi kiinnitettävää vetoketjullista sivutaskua henkilökohtaisten esineiden turvalliseen säilyttämiseen. Kun tarvitset ulkona suorituskykykerroksen, joka tarjoaa edistyksellistä lämpöä ja markkinoiden johtavaa toimintoa, tartu ODLO: n uusi miesten Aeolus-takki.

Ominaisuudet:

Orgaaninen kehon kartoitus

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 94% polyesteri, 6% elastaani Pääkangas 2: 82% polyesteri, 18% elastaani insertti I: 100% polyesteri

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Rumpukuivaus Normaali matala lämpö

Älä silitä

Älä kuivapuhdista

tekniikka:

Lämmin: erittäin toimiva urheiluasu, jolla on erinomainen lämpöeristys, joka pitää kehon lämpimänä, kun se on kylmä. Kankaan tehokkailla kosteutta siirtävillä ominaisuuksilla iho pidetään kuivana ja lämpimänä. Lämmin lämpölaatu on ihanteellinen kaikille talviharrastuksille.


Haluatko lisää hiihto tuotteita Odlo:lta? snowinn:sta, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, kuten Odlo Aeolus. Tällä hetkellä Odlo Aeolus on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki hiihtovarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Odlo Aeolus

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje