`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Aeolus

Odlo Aeolus

  • Odlo Aeolus
  • Odlo Aeolus
  • Odlo Aeolus

Odlo Aeolus

Tuotekuvaus Odlo Aeolus

Uusi ODLO: n Aeolus-takki on lopullinen kylmän ajan kerrosratkaisu pohjoismaisille hiihtäjille, jotka eivät halua antaa talviosien hidastaa niitä. ODLO: n kehonkuvaustekniikalla kehitetty korkealaatuinen takki pitää sinut lämpimänä tarvittaessa, mutta antaa kehon hengittää taistellessasi kylmästä. Pehmeä fleecekangas tarjoaa optimaalisen mukavuuden pitkillä retkillä, kun taas urheilullinen istuvuus vähentää irtotavaraa minimiin ja mahdollistaa täyden liikkeen. Erittäin toimiva pienimmissäkin yksityiskohdissa, takki sisältää myös kaksi kiinnitettävää vetoketjullista sivutaskua henkilökohtaisten esineiden turvalliseen säilyttämiseen. Kun tarvitset ulkona suorituskykykerroksen, joka tarjoaa edistyksellistä lämpöä ja markkinoiden johtavaa toimintoa, tartu ODLO: n uusi miesten Aeolus-takki.

Ominaisuudet:

Orgaaninen kehon kartoitus

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 94% polyesteri, 6% elastaani Pääkangas 2: 82% polyesteri, 18% elastaani insertti I: 100% polyesteri

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Rumpukuivaus Normaali matala lämpö

Älä silitä

Älä kuivapuhdista

tekniikka:

Lämmin: erittäin toimiva urheiluasu, jolla on erinomainen lämpöeristys, joka pitää kehon lämpimänä, kun se on kylmä. Kankaan tehokkailla kosteutta siirtävillä ominaisuuksilla iho pidetään kuivana ja lämpimänä. Lämmin lämpölaatu on ihanteellinen kaikille talviharrastuksille.


Älä odota enää pidempään ja osta Odlo Aeolus. Jos sinulla on kysyttävää Odlo Aeolus:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä snowinn yhteydenottosivumme kautta. snowinn tarjoaa erityisen kokoelman Miesten vaatteettuotteita hiihto:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Miesten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Takit varusteilla.

Ominaisuudet Odlo Aeolus

Sukupuoli
Ikä
Takin tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje