`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Aeolus Pro

Odlo Aeolus Pro

  • Odlo Aeolus Pro
  • Odlo Aeolus Pro
  • Odlo Aeolus Pro

Odlo Aeolus Pro

Tuotekuvaus Odlo Aeolus Pro

Aeolus Pro Warm -housut tarjoavat vahvan suojan talvisille elementeille, mikä suojaa suorituskykyäsi. Nämä housut on valmistettu poikkeuksellisista kosteutta siirtävistä ominaisuuksista ja lämmöneristyksestä. Ne hoitavat sinut kuivana ja lämpimänä talvisissa olosuhteissa. Laajennettu vartalokartatustekniikka lisää erinomaista liikkumisvapautta ja hengittävyyttä, jotta voit suorittaa tehokkaasti maastohiihdolla ja pohjoismaisilla tieteenaloillasi. Nauti tuulenpitävästä suojauksesta 3-kerroksisella softshell-materiaalilla, joka estää tuulenpellon mukavuuden parantamiseksi kylmässä. Paranna maastohiihtoasi tällä talvella säällä valmiilla Aeolus Pro Warm-housuilla miehille.

Ominaisuudet:

Laajennettu vartalokartoitus teknisen ilmeen, liikkumisvapauden ja hengittävyyden parantamiseksi

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 85% polyesteri, 15% polyuretaani Pääkangas 2: 55% polyamidi, 28% polyesteri, 17% elastaani insertti I: 91% polyesteri, 9% elastaani

tekniikka:

Lämmetä:

Erittäin toimiva urheiluvaate, erinomainen lämmöneristys, joka pitää kehon lämpimänä, kun se on kylmä ulkona. Kankaan tehokkailla kosteutta siirtävillä ominaisuuksilla iho pidetään kuivana ja lämpimänä. Lämmin lämpölaatu on ihanteellinen kaikkeen talviharrastukseen.

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Ei rumpukuivausta

Rautaa vähän

Älä kuivapuhdista


Odlo Aeolus Pro:een kuuluu Odlo:n takaama valmistajan takuu. Odlo:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme hiihtotuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. snowinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Housuttuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Odlo Aeolus Pro

Housujen tyyppi
Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje