`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley TNP Adjustable

Oakley TNP Adjustable

Oakley TNP Adjustable

  • Oakley TNP Adjustable
  • Oakley TNP Adjustable
  • Oakley TNP Adjustable
  • Oakley TNP Adjustable

Oakley TNP Adjustable

Tuotekuvaus Oakley TNP Adjustable

Vedenpitävät ja vedenkestävät Tnp-säädettävät käsineet tarjoavat ainutlaatuisen Fn Dry ™ 10k -tuotteen ja Premium 3m ™ Thinsulate ™ -laadun verraton lämpöön ja mukavuuteen. Vuohennahka, jossa on nailonlisäosia, tarjoaa joustavuutta ja kosketusnäytön vuori lisää toiminnallisuutta. Neopreenirannekkeet, joissa on säädettävä suljin, antavat ylimääräisen kosteussuojakerroksen, ja Oakley-logo näkyy kämmenellä.


Tekniset tiedot:

51% polyamidia
41% polyesteriä
4% polyuretaania
4% elastaania
Jos olet kiinnostunut Oakley:n TNP Adjustable tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Oakley-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Oakley suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Oakley TNP Adjustable jo tänään!

Ominaisuudet Oakley TNP Adjustable

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje