`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Timber 2.0 Shell 3L

  • Oakley Timber 2.0 Shell 3L
  • Oakley Timber 2.0 Shell 3L

Oakley Timber 2.0 Shell 3L

Tuotekuvaus Oakley Timber 2.0 Shell 3L

Oakleyn rohkea lumityyli on palannut, ja Oakley Timber 2.0 Shell 3L -takki johtaa maksua. Joustava vedenpitävä ja hengittävä joustava kangas johtaa tietä, Oakleyn allekirjoitus sopii yhteen ja Oakleyn ellipsi antaa kaikkien tietää, missä uskollisuutesi ovat. Satulaa yhdessä Oakley Timber 2.0 Shell 3L -takki upean näköisten teknisten vaatteiden kanssa!

Tekniset tiedot:

100% polyesteriä


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Oakley Timber 2.0 Shell 3L:n! snowinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Oakley:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi hiihtoverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista hiihtoyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Oakley Timber 2.0 Shell 3L kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä

-

Kesti päiviä, mutta se saapui.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje