`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Radar EV Path

Oakley Radar EV Path

  • Oakley Radar EV Path
  • Oakley Radar EV Path
  • Oakley Radar EV Path

Oakley Radar EV Path

Tuotekuvaus Oakley Radar EV Path

Mukauta Oakley-silmälasiasi ulkonäköä ja saat optimaalisen optimaalisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten. Kaikki vaihto-objektiivit ovat Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®): n lyömätöntä kirkkautta, iskunkestävyyttä ja 100% UV-suodatusta.

Tärkeä muistiinpano:

Vaihtolinssejä ei saa palauttaa, jos ne on asennettu tai naarmuuntunut. Asian Fit -linssejä ei voi asentaa vakiokokoisiin silmälasien kehyksiin.

tekniikka:

PRIZM ™ -objektiivit:

Prizm ™ on linssitekniikan vallankumous, joka perustuu vuosikymmenien väritutkimukseen. Prizm ™ -objektiivit tarjoavat ennennäkemättömän valonläpäisyvalvontaa, jolloin värit täsmälleen täsmäävät kontrastin maksimoimiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi.

PRIZM ™ Polarisoidut linssit:

Prizm ™ Polarized -mallissa on maksimaalinen kontrasti ja parannettu näkyvyys Prizm ™: lla Oakley HDPolarizedin heijastuksen suodattamisessa.

Polarized® -objektiivit:

Parantamalla turvallisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä Oakley HDPolarised -objektiivit suodattaa 99% heijastuneesta häikäisystä ilman sameutta ja optista säröä, joita voidaan käyttää tavanomaisilla valmistusmenetelmillä valmistetuilla polarisoiduilla linssillä.

High Definition Optics® -objektiivit:

Kaikki Oakley-linssit tarjoavat HDO®-tekniikkaa, jolla on seuraavat edut:

Selkeys: Tavalliset linssit voivat suurentaa kuvia. HDO®-tarkkuus antaa vähemmän vääriä näkemyksiä koko näkökentältä.

Taitekerroin: Tavallisilla linssillä esineet eivät ole oikeastaan, jos näet ne. HDO® tarjoaa entistä tarkemman kuvan, joten aivojesi ei tarvitse ylitöitä.

UV-suoja: Kaikki Oakley-objektiivit estävät 100% UVA-, UVB- ja UVC-säteistä ja haitallista sinistä valoa jopa 400 nm.


Etsitkö Oakley-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Oakley Radar EV Path:a? snowinn:sta, löydät täyden Suojaukset tuotekokoelman ja hiihto tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme snowinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin hiihtotarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Oakley Radar EV Path

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje