`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Proven MX Replacement Lenses

  • Oakley Proven MX Replacement Lenses
  • Oakley Proven MX Replacement Lenses

Oakley Proven MX Replacement Lenses

Tuotekuvaus Oakley Proven MX Replacement Lenses

Valinta on helppo. Joko oma säädytöntä määrä suojalasit joten olet valmis mihin tahansa valaistusolosuhteissa tai hyödyntää vaihdettavat linssit todistetusti ™ MX GOGGLE ja PROVEN OTG ™ MX GOGGLE. Vain muistaa ikivanha sanonta, "sopeutua, hengissä ja voittamaan." Varsinkin viimeinen osa.


Nämä linssit ovat suunniteltu mukavuutta tuuletusta ja suorituskykyä huurtumisenestopinnoite. Useita värivaihtoehtoja ovat käytettävissä ja jokainen tarjoaa UV-suodatus ja törmäyssuojausta kestävä, naarmuuntumaton LEXAN ®. Valitse väri, joka sopii ympäristöön ja antaa silmäsi paras mahdollinen näkökenttä. Kun valo muuttuu, voit pysyä auringon ja ylittää kilpailua.


Black Iridium

Light Vaihteisto: 25

Protection Index: 2


Black Iridium

Keskipitkällä kirkkaalle valolle. Ominaisuudet häikäisyä vähentävä Iridium ® pinnoite yli suuren kontrastin objektiivi maksimaalista suorituskykyä kirkkaissa olosuhteissa.

Tekniset tiedot:

Light Vaihteisto: 25Conditions: keskipitkällä ja kirkas lightProtection Index: 2Neutral / Kontrasti:


Haluatko tietää, mitä muita hiihtotuotteita Oakley tarjoaa? snowinn:sta voit tilata kaikkia Varaosat tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Oakley Proven MX Replacement Lenses on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Oakley Proven MX Replacement Lenses

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje