`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Line Miner XM

  • Oakley Line Miner XM
  • Oakley Line Miner XM
  • Oakley Line Miner XM

Oakley Line Miner XM

Tuotekuvaus Oakley Line Miner XM

Alkuperäinen Line Miner -lasiensuojaus luotiin tarkoituksenaan tarjota äärimmäinen perifeerinen näkö, sylinterimäinen muotoilu. Pystyimme vetämään suojalasin lähemmäksi kasvojasi kuin koskaan ennen, mahdollistaen uskomattoman alaspäin ja reuna-puolelta toiselle. Keskikokoisella kiinnityksellä Line Miner XM on optimoitu monenlaisille kasvoille ja on suunniteltu sopimaan täydellisesti useimpien kypärien kanssa.
Prizm ™ -lumi:
Prizm ™ on linssioptiikan vallankumous, joka perustuu vuosikymmenien väritutkimustutkimukseen. Prizm ™ -linssit hallitsevat ennennäkemättömästi valonläpäisyä, mikä antaa värit tarkasti viritettyjä maksimoimaan kontrastin ja parantamaan näkyvyyttä.


Oakley Line Miner XM:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt snowinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Oakley Line Miner XM:lla on Oakley:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Laskettelulasit kategorian Suojaukset tuotteilla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Superlasit

-

Nämä suojalasit ovat erittäin sopivia ja todella mukavia. Pidän myös tavasta, jolla linssin vaihtaminen on helppoa vaihtelevissa valaistusolosuhteissa

Awesome goggles

-

These goggles are amazing

Oakley

-

Erinomainen laatu ja hyvä palvelu.

Oakley suojalasit

-

Erittäin hyvä palvelu ja erinomainen tuote

Oakley suojalasit

-

Erittäin hyvä palvelu ja erinomainen tuote

Awzm prizma!

-

Fantastic suojalasit hintaan !!

Erinomainen

-

Erinomainen tuote, erittäin tyytyväinen ostoon ja kauppaan. suositeltava

Oakley suojalasit

-

minulle parhaat "Prizm" -linssit ovat jo kolmannet ostani!

Täydellinen

-

Ostin ne tyttärelleni ja hän on erittäin onnellinen

Upea maski

-

Tämä on toinen Oakley-naamioni, minulla on jo jade-irridiumilla varustettu ohjaamo ja halusin käyttää hi vaaleanpunaista linssiä huonoihin sääolosuhteisiin. Yleensä linssi on erinomainen, se läpäisee valon hyvin ja lisää samalla kontrastia, voit ajaa yöllä keinovalaistuksella tai sumussa ja lumisadessa. Paras hinta Internetissä. Toimitus noin 10 päivää Moskovaan, vastaanotettu postitse.

Sisältö palveluun

-

Hyvät lasit ja paras palvelu.

Oakleyn silmälasit

-

Se on erittäin hyvä ja olen myös tyytyväinen hintaan

Erinomainen

-

Erittäin hyvä istuvuus, sen hyvä katselu ja prizm-linssi on fantastinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje