up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm
  • Play videoOakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm
  • Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm
  • Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm
  • Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm
  • Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm
360

Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm

Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm

Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm

Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm

plus
Oakley

Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm

Tuotekuvaus Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm

Ominaisuudet:

Optisesti oikea reunattomat linssit F3 Anti sumu pinnoite

Huomaamaton runko lovet temppelissä yhteensopivuuden useimpien RX silmälasien kehyksiä

Lens apurungon kiinnityksen nopea ja helppo linssien vaihdosta

Injection Molded polykarbonaatti äärimmäisen paineen luoda tarkka ääriviivat optisesti oikea geometria

Jäykkä linssi operaattorin kanssa joustava O Matter etulevy

Sopii useimpiin kypäriin

Tekniset tiedot:

Light Transmission: 20%

Light Ehdot: kirkasvalolaite

Kontrasti: Lisääntynyt

tekniikka:

High Definition Optics®: High Definition Optics® (HDO®) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeissa American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.

PRIZM ™: Prizm ™ on vallankumous linssioptiikkaa rakennettu vuosikymmenien väri tutkimusta. Prizm ™ linssit tarjoavat ennennäkemättömän ohjaus Valonläpäisevyysarvo tuloksena värit tarkasti viritetty maksimoida kontrastin ja parantaa näkyvyyttä.


snowinn:ssa näytämme sinulle kaikki Oakley:n Hiihtolasit Flight Deck Prizm:n ominaisuudet. hiihtoverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm ja voit hyödyntää muita hiihtovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Oakley Hiihtolasit Flight Deck Prizm

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Huippusivusto

-

Tuote saapui luvatussa ajassa. Nikkelikoko ja markkinoiden alhaisin hinta. Tällä sivustolla voit mennä päähän. Teen tästä lähtien useita tilauksia.

Oakley lasit

-

Tuote 10 edulliseen hintaan ..... tyytyväinen ostokseen .... suosittelen 100%

Erinomainen

-

Paras hinta verkossa. Poikkeuksellinen naamio, erinomainen näkökenttä. Erittäin pehmeä kasvot. Nopea toimitus kuten aina.

Toimitus vie kauan

-

Lähetys kesti 10 päivää odotettua kauemmin, tarpeeksi, ettei syntymäpäiville ja lomaille ole ollut aikaa. Lasit ovat hyviä ja hinnat myös, mutta suosittelen, että tilaat paljon aikaa.

Erinomainen

-

Erinomainen naamio, sillä on laaja näkökenttä eikä se tuhota. Kasvojen pehmeä. Suositeltava. Luotettava kauppa

Nikkeli

-

Hyvä tuote, uskollinen ilmoitukselle, erittäin kilpailukykyinen hinta! Pakkaa hyvin ja toimita oikein. rmq Vastoin valokuvien ehdotusta lasin pinta on heijastavaa eikä mattoa! Yhteensopiva Smith kypäräni kanssa koossa 58-60. Suosittelen!

Harmi viive

-

Tuote on erinomainen poikkeuksellisen hinnalla. Harmi, että minun piti lähteä ilman, koska naamiot saapuivat 4 päivää myöhemmin odotettua toimituspäivää huolimatta, että olin myös maksanut nopeammasta lähetyksestä.

Erinomainen

-

Erinomainen näkökenttä, niitä on erittäin mukava käyttää. Hyvä hinta, suositeltava kauppa

Hyvä tuote

-

Erinomaisen tuotteen suhteen huono on se, että niiden loppuminen varastosta tapahtui ja lähettäminen kesti kauan, ehdotan, ettei ilmoittaudu tuotteista, joita heillä ei ole, tai ilmoittaisin heille jäljellä olevista varastoista.

Talviurheilu maski

-

Päätin tilata tämän naamion onnea varten, koska Olen yrittänyt mitata myymälässä pitkään ja näyttää siltä, että se ei sopinut kovin hyvin, mutta ilmeisesti se oli pienempi ja tämä maski meni täydellisesti. Minulla on jo useita tämän valmistajan naamioita ja ne sopivat minulle, mutta ne olivat kuluneet, mutta eivät anna uusia - päätin ostaa tuoreen. Pidin objektiivista - erittäin monipuolinen. Maski istuu hyvin, mukavasti, erinomaisella näkyvyydellä. ”Toimimattoman” naamion miinuksista on, että käsiä ei ole eikä niitä ole, mutta kosketat linssiä ja jos kätesi ovat ilman käsineitä, jälkiä jää edelleen, ja kun putoat kovalle linssille, se ei ole suojattu, mikä on naamioitu kehyksellä linssin ympärille. Toistaiseksi kausi ei ole vielä alkanut, enkä voi sanoa mitään käytöstä, mutta maskin mukavuudesta ja linssien monipuolisuudesta 5 pistettä - loput ovat muodin, mallien kustannuksia, eikä sillä ole mitään tekemistä laadun kanssa.

Oakleyn ohjaamo

-

Kuvailluilla sopivilla megalasilla on laaja katselukulma +100 työn laadun kannalta.

Täydellinen

-

Erittäin nopea toimitus, paketti saapui erittäin hyvässä kunnossa, maski on nikkeliä, olen erittäin tyytyväinen (vaikka minulla oli joitain pelkoja, kun sivustoa en tiennyt)

Erinomainen tuote

-

Erittäin hyvä tuote, hyvä hinta, toimitus ei ollut suunnitelmien mukainen, mutta yhtä tyytyväinen

Kaikki mahtava

-

Lasit ovat suuria, nopeita toimituksia.

Cool!

-

Erittäin nopea toimitus.

Oakley lumi suojalasit

-

Super lasit! Erittäin nopea lähetys !!! Olen erittäin tyytyväinen !!! Kiitos !!!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up